Το ενδεχόμενο ο 44χρονος καθηγητής Γυμνασίου στην Ηλιούπολη που συνελήφθη μετά από καταγγελία μητέρας, σύμφωνα με την οποία ο άνδρας σχετιζόταν με την 14χρονη κόρη της, να εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις, ερευνά η Αστυνομία.

 

Ο καθηγητής μαθηματικών και φυσικής σε Γυμνάσιο της Ηλιούπολης, φέρεται σύμφωνα με τις πληροφορίες, να έχει συλληφθεί μετά από την καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μητέρα είδε τυχαία την κόρη της να συναντά εκτός σχολείου τον καθηγητή και αμέσως ενημέρωσε την αρμόδια υπηρεσία. Ο εκπαιδευτικός, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σχετιζόταν με την 14χρονη μαθήτρια τον τελευταίο χρόνο.

 

Μετά την καταγγελία της μητέρας, ο 44χρονος που είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά συνελήφθη και μετά από αρκετές ώρες φέρεται να παραδέχτηκε τη σχέση με την 14χρονη. Την ίδια ώρα, και η 14χρονη μαθήτρια με τη βοήθεια των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων αποκάλυψε όλη την ιστορία, για το πώς την προσέγγισε ο καθηγητής.

 

Υπήρχαν υποψίες

 

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, υποψίες για την υπόθεση υπήρχαν καιρό, ωστόσο κανείς δεν φέρεται να μιλούσε ανοιχτά. Ο 44χρονος καθηγητής Φυσικής είχε έρθει τα τελευταία χρόνια στην Ηλιούπολη καθώς διορίστηκε με οργανική θέση στο συγκεκριμένο σχολείο. Ωστόσο, κάποιες μαθήτριες του Γυμνασίου ξεκίνησαν να διαμαρτύρονται στην διεύθυνση του σχολείου για απρεπή συμπεριφορά του καθηγητή τους, όμως δεν υπήρχαν στοιχεία προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες επιπλήξεις τόσο από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων όσο και από την Διεύθυνση του σχολείου.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr