Τη μηχανή και το αυτοκίνητο του επίορκου αστυνομικού που κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε στην Ηλιούπολη, μία 19χρονη κοπέλα, έκαψαν τα ξημερώματα άγνωστοι.

 

Τόσο το αυτοκίνητό όσο και η μηχανή ήταν εγκαταλελειμμένα για μήνες έξω από πολυκατοικία στην Ηλιούπολη και όπως αναφέρουν ο κάτοικοι είχαν ζητήσει πολλές φορές να απομακρυνθούν.

 

Το περιστατικό σύμφωνα με το ANT1, σημειώθηκε στις 3:50 τα ξημερώματα της Δευτέρα επί της οδού Αρχιμήδους στην Ηλιούπολη.

 

Στο σημείο για την κατάσβεση έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

 

Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Ιούλιο, μία 19χρονη κοπέλα που κατάφερε να διαφύγει από σπίτι που την κρατούσε αιχμάλωτη ο επίορκος 39χρονος αστυνομικός, κατήγγειλε σωρεία κακουργηματικών πράξεων εναντίον του αστυνομικού αλλά και του πατέρα της.

 

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της νεαρής κοπέλας, ο 39χρονος την είχε αιχμαλωτίσει στο διαμέρισμά του και την εξέδιδε, ενώ και ο πατέρας της κοπέλας τη βίαζε επί σειρά ετών όταν ήταν ανήλικη.

 

Και οι δύο βρίσκονται προφυλακισμένοι ενώ στη φυλακή έχουν οδηγηθεί και τρία ακόμα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.