Ηλιούπολη: Αθώος ο αστυνομικός για την υπόθεση trafficking - Αποδοκιμασίες στη δίκη, «ντροπή σας σκουπίδια»

Ηλιούπολη: Αθώος ο αστυνομικός για την υπόθεση trafficking - Αποδοκιμασίες στη δίκη, «ντροπή σας σκουπίδια» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Αθώος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο αστυνομικός που κατηγορείτο για την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αθώος κρίθηκε και ο πατέρας της κοπέλας ενώ κρίθηκε ένοχος για παράνομη οπλοκατοχή. Ένοχος κρίθηκε ο τρίτος κατηγορούμενος με ψήφους 5-2.

Κατά την ανακοίνωση της απόφασης, υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες στη δικαστική αίθουσα, με κάποιους να φωνάζουν «ντροπή σας σκουπίδια» και τα ΜΑΤ να επεμβαίνουν, βγάζοντας με τη βία τους εξαγριωμένους από τον χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τη 19χρονη, τα ίδια είχε καταγγείλει και μια 25χρονη σε βάρος του αστυνομικού από το 2017.

Τα θύματα δια των δικηγόρων τους στις 5 Δεκεμβρίου δήλωναν πως αρνούνταν να καταθέσουν στο δικαστήριο γιατί ισχυρίζονται πως απειλούνται.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Βλέπουμε ξανά το χαμόγελο του» - Θετικά νέα για το μωρό που υπέστη εγκαύματα από καυτό λάδι

Ελλάδα / Λάρισα: «Βλέπουμε ξανά το χαμόγελο του» - Θετικά νέα για το μωρό που υπέστη εγκαύματα από καυτό λάδι

Είχε μεταφερθεί με εκτεταμένα εγκαύματα στο 15% του σώματός του και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο - Υπέστη καρδιακή ανακοπή και οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν
LIFO NEWSROOM
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με τηλεφωνικές απάτες: Γνωστή αθλήτρια ανάμεσα στους συλληφθέντες

Ελλάδα / Εξάρθρωση κυκλώματος με απάτες: Γνωστή αθλήτρια με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανάμεσά τους

Από τον Φεβρουάριο του 2023 εξαπατούσαν πολίτες σε όλη τη χώρα μέσω εξελιγμένων τηλεφωνικών μεθόδων και πρόσβασης σε τραπεζικά δεδομένα - Εκτιμάται ότι οι απάτες είναι πολύ περισσότερες από όσες έχουν δηλωθεί
LIFO NEWSROOM