Ηλίας Μόσιαλος: Το σκίτσο με τα πρόβατα και τον λύκο για τους αρνητές του κορωνοϊού

Ηλίας Μόσιαλος: Το σκίτσο με τα πρόβατα και τον λύκο για τους αρνητές του κορωνοϊού Facebook Twitter
0

Με ένα σκίτσο επιχείρησε ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος να απαντήσει στους αρνητές του κορωνοϊού, σχολιάζοντας ταυτόχρονα την ιδέα της «ανοσίας της αγέλης».

Με αφορμή το νέο ρεκόρ κρουσμάτων, ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας του LSE χρησιμοποίησε τον μύθο του Αισώπου για τον λύκο και τα πρόβατα, δημοσιεύοντας στη σελίδα στο Facebook ένα σκίτσο.

Στο σκίτσο ο λύκος φαίνεται να ρωτάει τα πρόβατα «Το ξέρετε πως είμαι λύκος. Γιατί δεν τρέχετε να σωθείτε;», με εκείνα να απαντούν με διάφορες δικαιολογίες, όπως εκείνες που επιστρατεύουν συνήθως οι αρνητές του κορωνοϊού και όσοι θεωρούν ότι είναι «άτρωτοι» λόγω νεαρής ηλικίας. 

Δείτε το σκίτσο του Ηλία Μόσιαλου:

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM