Σκηνή από κινηματογραφική ταινία θυμίζει το βίντεο όπου δείχνει ένα αυτοκίνητο να περνά με μεγάλη ταχύτητα από έναν από τους νέους σταθμούς διοδίων της Ιονίας Οδού, παρασύροντας και καταστρέφοντας την μπάρα.

 

Το περιστατικό κατέγραψε τυχαία η κάμερα του ΣΚΑΙ, όπου νωρίτερα στο σημείο βρισκόταν δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού, δίνοντας ανταπόκριση για τη λειτουργία των διοδίων.

 

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο οδηγός, όπως φαίνεται στα πλάνα, δεν ελάττωσε καθόλου την ταχύτητα και πέρασε, παρασύροντας την μπάρα στα μετωπικά διόδια Αγγελοκάστρου και τα πλευρικά διόδια Κουβαρά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο οδηγός στα επόμενα 500-600 σταμάτησε για να δει αν το αμάξι του έχει υποστεί ζημιά και στη συνέχεια απομακρύνθηκε ανενόχλητος.

 

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό παραβατικότητας που σημειώνεται στη Δυτική Ελλάδα, καθώς τη Δευτέρα είχε σημειωθεί ανάλογο στη σήραγγα της Παναγοπούλας στην Ν.Ε.Ο Πατρών-Αθηνών. Εκεί κάποιος οδηγός, ο οποίος κατευθυνόταν προς την Αθήνα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έκανε αναστροφή, ενώ βρισκόταν στη μέση της σήραγγας, κατευθυνόμενος ανάποδα, θέτοντας τόσο τη δική του ζωή, όσο και των διερχόμενων οδηγών.

 

Δείτε το βίντεο: