Η κόρη του Χαρδαλιά απάντησε σε σχόλιο: «Ντροπιαστικό να χαίρεστε με τη λύπη μας»

Ιωάννα Χαρδαλιά: «Ειδεχθές και ντροπιαστικό να χαίρεστε με τη λύπη μας» Facebook Twitter
0

H κόρη του υφυπουργού πολιτικής προστασίας  Νίκου Χαρδαλιά, Ιωάννα απάντησε σε σχόλιο χρήστη του Facebook, που χαρακτήρισε «ευχάριστο γεγονός» την είδηση του ισχαιμικού επεισοδίου του πατέρα της. 

Από την Δευτέρα, που έγινε γνωστή η είδηση, αρκετοί χρήστες στα social media σχολίασαν την περιπέτεια υγείας του 52χρονου υφυπουργού, τα οποία, όπως είναι φυσικό, διάβασαν επίσης μέλη της οικογένειάς του.

«Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας», σημείωσε η 20χρονη φοιτήτρια Νομικής, που χαρακτήρισε το σχόλιο «ειδεχθές και ντροπιαστικό».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Ιωάννας Χαρδαλιά:

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ' όλα σεβαστές, ή τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε, γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό, η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο... χαρούμενο σήμερα».

Ιωάννα Χαρδαλιά: «Ειδεχθές και ντροπιαστικό να χαίρεστε με τη λύπη μας» Facebook Twitter

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη το μεσημέρι της Δευτέρας ισχαιμικό επεισόδιο και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα».

Σε χθεσινή ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας του, η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, έγραψε: «Ο Νίκος είναι πολύ καλά. Συνεχίζουμε. Σας ευχαριστώ όλους από την ψυχή μου». 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ