Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημιούργησε ίδρυμα για εγκαυματίες - «Για το έγκαυμα στο δέρμα και την ψυχή τους»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημιούργησε ίδρυμα για εγκαυματίες - «Για το έγκαυμα στο δέρμα και την ψυχή τους» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ίδρυμα για εγκαυματίες με το όνομα "Ioanna Paliospirou Foundation" (IPF) και σύνθημα "We heal together" (Θεραπεύουμε μαζί) δημιούργησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία δέχτηκε το 2020 επίθεση με βιτριόλι.

«Μια καλύτερη ζωή, ένα πιο φωτεινό μέλλον για τους συνανθρώπους μας με εγκαύματα και ουλές. Μια οικογένεια, στην οποία κάθε εγκαυματίας θα έχει μια θέση. Μια ομπρέλα κάτω από την οποία πάντα θα βρίσκει προστασία και στήριξη», αναφέρει η κυρία Παλιοσπύρου στην ιστοσελίδα του ιδρύματος

Μέσα από το Ioanna Paliospirou Foundation οι εγκαυματίες θα βρουν την υποστήριξη και τα εργαλεία «να αντιμετωπίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και καλύτερα το έγκαυμα που υπάρχει στο δέρμα τους και ενδεχομένως στην ψυχή τους», περιγράφει η ίδια.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημιούργησε ίδρυμα για εγκαυματίες - «Για το έγκαυμα στο δέρμα και την ψυχή τους» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi

Πολύ σημαντικό για την κυρία Παλιοσπύρου αποτελεί ο κάθε/η καθεμία εγκαυματίας ξεχωριστά, για τον λόγο αυτό, μέσα από το "Μοιράσου την ιστορία σου", προτρέπει αυτόν ή αυτήν που θα απευθυνθεί στο ίδρυμα «να μοιραστείς μαζί μας την εμπειρία σου από κάποιο έγκαυμα που έχεις βιώσει και τις θεραπείες που εφάρμοσες/ακολούθησες, είτε ψυχικά είτε σωματικά» σημειώνοντας πως «σκοπός αυτής της έρευνας είναι να συλλέξουμε σημαντικές πληροφορίες ώστε να προστατέψουμε και να στηρίξουμε με σωστό τρόπο κάποιον άλλο εγκαυματία».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM