ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Η επίσκεψη του Γκόρντον Ράμσεϊ στα Μετέωρα και το κυνήγι της τρούφας

Η επίσκεψη του Γκόρντον Ράμσεϊ στα Μετέωρα και το κυνήγι της τρούφας Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / ΕΡΑ
0

Επίσκεψη στην Ελλάδα για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ "Gordon, Gino & Fred Go Greek" πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο διάσημος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ, σε ένα ταξίδι εξερεύνησης και παρουσίασης των γαστρονομικών απολαύσεων στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο των τηλεοπτικών γυρισμάτων, ο διεθνούς φήμης σεφ βρέθηκε στα Μετέωρα, για το κυνήγι της τρούφας. Εκεί, όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου Μανιταριών, Νίκος Πάλλας επιδόθηκαν μαζί με άλλους δύο σεφ στο λεγόμενο «κυνήγι της τρούφας».

«Πήγαν με συνεργάτες του Μουσείου στο δάσος προς αναζήτηση τρούφας. Οι σεφ ήταν τρεις. Αφού βρήκαν τρούφες στη συνέχεια μαγείρεψαν» δήλωσε ο κ. Πάλλας, σημειώνοντας πως ήταν μία πολύ μεγάλη παραγωγή, η οποία, όπως είπε, αποτελεί διαφήμιση για τα Μετέωρα και όλη την Ελλάδα, καθώς ακολούθησαν γυρίσματα και σε άλλα μέρη της χώρας.

Παράλληλα, ο Διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου Μανιταριών, αναφέρθηκε και σε μία σπουδαία ανακάλυψη που είχαν σε ένα άλλο «κυνήγι τρούφας» με τον ηθοποιό Στέφανο Μιχαήλ και τη σύντροφό του. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο δάσος βρήκαν ένα από τα πιο σπάνια μανιτάρια στον κόσμο βάρους 4 κιλών το οποίο λέγεται «σπάραξις η σγουρή» και είναι γνωστό και ως «μπέικον των μανιταριών» λόγω της γεύσης του.

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ