Η Άννα Βίσση τραγούδησε στο Μάτι - Λύγισε στη σκηνή όταν ζήτησε ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς

Η Άννα Βίσση τραγούδησε στο Μάτι - Λύγισε στη σκηνή όταν ζήτησε ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς Facebook Twitter
0

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Μάτι στη συναυλία της Άννας Βίσση το Σάββατο.

Η συναυλία συνδιοργανώθηκε από την το μη κερδοσκοπικό σωματείο Δεσμός και πραγματοποιήθηκε τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο στο Μάτι (ΝΑΟΜΑ) το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

Η Άννα Βίσση τραγούδησε αφιλοκερδώς και η συναυλία, με ελεύθερη είσοδο, είχε πολλές φορτισμένες στιγμές ενώ και η ίδια η τραγουδίστρια λύγισε στη σκηνή.

«Σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ! Ευχαριστώ όλους εσάς, τους φίλους της μουσικής, τους φίλους της ζωής! Σας καλωσορίζω... Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη! Δεν ξέρω, δεν το περίμενα να συγκινηθώ τόσο πολύ, συγχωρέστε με! Πριν πούμε οτιδήποτε, πριν τραγουδήσουμε, πριν αισθανθούμε άλλα πράγματα, να κάνουμε ενός λεπτού σιγή για όλα αυτά τα πλάσματα που σήμερα δεν είναι μαζί μας», είπε δακρυσμένη η Άννα Βίσση καθώς ζήτησε να τιμήσουν τη μνήμη των δεκάδων νεκρών από την φονική πυρκαγιά.

 

Η αδελφή της Άννας Βίσση, Νίκη Μπούφη, ανέβηκε στη σκηνή. Η Νίκη Μπούφη, έχασε το σπίτι της στην φονική πυρκαγιά, ενώ κινδύνεψαν τόσο τα μέλη της οικογένειάς της που βρίσκονταν στην περιοχή όσο και η μητέρα των δύο γυναικών που βρισκόταν στο σπίτι της κόρης της τη συγκεκριμένη μέρα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ