Χουντικές σημαίες στην πρεμιέρα του Σφακιανάκη στη Θεσσαλονίκη

Χουντικές σημαίες στην πρεμιέρα του Σφακιανάκη στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
6

Με ρούχα παραλλαγής και μια σημαία της χούντας έκανε πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη ο Νότης Σφακιανάκης, που -όλως τυχαίως- συνέπεσε με τη μαύρη επέτειο του χουντικού πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου.


Ο λαϊκός τραγουδιστής ο οποίος έχει εκφράσει με ακραίες δηλώσεις την εκτίμησή του στη Χρυσή Αυγή, έχει προκαλέσει με δηλώσεις κατά των γκέι και έχει αποκαλέσει τους πρόσφυγες «ριψάσπιδες», φωτογραφήθηκε με μια παρέα νεαρών, που κουβάλησε τη σημαία και την είχε σηκωμένη για πολλή ώρα στο πρώτο τραπέζι μπροστά στην πίστα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία» όταν οι νοσταλγοί της χούντας ζήτησαν να ανέβουν στην πίστα για να βγάλουν λόγο πλάι στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, επενέβησαν υπάλληλοι από το νυχτερινό κέντρο και τους εμπόδισαν.

Ο Νότης βέβαια, απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο, καθώς οι θαμώνες ηχογραφούσαν. Ηχογραφούσαν, αλλά δεν αντιδρούσαν...

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Κι όσο σκέφτεται κανείς ότι ο τύπος αυτός είχε ξαναφέρει στο προσκήνιο, κάνοντάς το ''σουξέ'' κιόλας, το άσμα του Βάρναλη ''Η μπαλάντα του κυρ-Μέντιου'' (''έχει η πλάση κοκκινίσει'' κ.λπ.), είναι να τρώει τις κοτσίδες του, πραγματικά...
Απαράδεκτο δεν είναι μόνο το γεγονός ότι αγκαλιάζει αυτές τις συμπεριφορές, ότι και ο ίδιος ενστερνιζεται ανοιχτά τις νεοναζιστικες αρλούμπες,αλλά και το ότι χρεώνει 150-200€ τον κόσμο που πάει,υποτίθεται,να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο. Αν θέλει να προωθήσει τις ιδέες του ή να εγείρει προβληματισμους, τα μπουζούκια δεν είναι το κατάλληλο μέρος.
Προσωπικά, καθόλου δεν λυπάμαι όσους πάνε και του τα σκάνε χοντρά. Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πώς γίνεται να απομονώνεις την καλλιτεχνική δημιουργία από το ποιόν του ίδιου του καλλιτέχνη, ειδικά όταν οι απόψεις του τελευταίου είναι ακραίες και εν δυνάμει επικίνδυνες. Συνεπώς, το κοινό του τού αξίζει και τούμπαλιν.