Χίος: Πιστή προσπάθησε να μπει σε εκκλησιά και την απομάκρυνε η αστυνομία - «Αίσχος» φώναζε ο ιερέας

Χίος: Πιστή προσπάθησε να μπει σε εκκλησιά και την απομάκρυνε η αστυνομία - «Αίσχος» φώναζε ο ιερέας Facebook Twitter
2

Ένταση σημειώθηκε το πρωί κατά την πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας στη Χίο, καθώς πιστή αψήφησε τις απαγορεύσεις εισόδου στις εκκλησίες και προσπάθησε να εισέλθει στο ναό.

Παρά τις συστάσεις των Αστυνομικών, η γυναίκα επιχείρησε να περάσει μέσα στον χώρο του ναού με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αρχικά να της κλείνουν το δρόμο. Στη συνέχεια του βίντεο φαίνεται πως οι αστυνομικοί την τραβάνε έξω από το προαύλιο.

 

Η γυναίκα ζητούσε επιμόνως από τους Αστυνομικούς να της δείξουν το νόμο περί απαγόρευσης εισόδου στους Ιερούς Ναούς, λέγοντας ότι αν τελικά την προσαγάγουν «θα σας κάνω βούκινο μέσα από τις σελίδες μου στο Facebook», γράφει το politischios.gr.

Τα σκηνικά έντασης προκάλεσαν και την αντίδραση του π. Χριστόφορου Γουρλή που βγαίνοντας έξω από την Εκκλησία κατηγόρησε τους αστυνομικούς για βία λέγοντας «ντροπή και αίσχος» στους Αστυνομικούς.

Να σημειωθεί ότι εκτός Ναού βρίσκονται και άλλοι πιστοί που σε απόσταση ο ένας από τον άλλον ανέμεναν τον Ιερέα να τους πετάξει τις δάφνες, σεβόμενοι τα περιοριστικά μέτρα.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Αχρείαστες εικόνες, αχρείαστα τραβολογήματα, αχρείαστη "επανάσταση" αλλά και αχρείαστη καταστολή της μ' αυτόν τον τρόπο, αχρείαστη και η επίκληση στα έμφυλα (με τις γυναίκες και τις μανούλες).Η καγγελόπορτα θα έπρεπε να είναι κλειδωμένη. Σε αντίθετη περίπτωση φράζεις, απλά, την είσοδο με το σώμα σου και άσε τ@ν άλλο να φωνάζει/χτυπιέται. Τι κατάλαβαν τώρα;

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ