Χαρδαλιάς: Ειδική μονάδα ελέγχων και σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για τα παράνομα πάρτι

Χαρδαλιάς: Ειδική μονάδα ελέγχων και σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για τα παράνομα πάρτι Facebook Twitter
0

Την αυστηροποίηση του πλαισίου, που αφορά στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, προανήγγειλε ο Νίκος Χαρδαλιάς απαντώντας σε ερώτηση για τα πάρτι, που είχαν παρατηρηθεί στο παρελθόν σε βίλες στη Μύκονο.

«Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί θα κάνουν τη δουλειά τους αυτό είναι δεδομένο» είπε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας  ενημερώνοντας ότι «ενεργοποιείται και η ειδική μονάδα ελέγχων της Πολιτικής Προστασίας αλλά και ένα συγκεκριμένο σχέδιο της ΕΛΑΣ που δεν αφορά μόνο στη Μύκονο, αλλά αφορά γενικότερα σε όλη τη χώρα και στην ηπειρωτική και στη νησιωτική».

«Παράνομα πάρτι σημαίνει διασπορά. Διασπορά σημαίνει αύξηση κρουσμάτων. Αύξηση κρουσμάτων σημαίνει συρροές. Συρροές νομίζω σημαίνει μέτρα αναγκαστικά και μέτρα σημαίνουν κλείσιμο δραστηριοτήτων, που σημαίνει οικονομική ζημιά στις τοπικές οικονομίες εν μέσω τουριστικής περιόδου».

Ο Νίκος Χαρδαλιάς κλείνοντας τόνισε ότι είναι η ώρα ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. «Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρηματιών που υγιώς και μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας προσπαθούν να τρέξουν τις επιχειρήσεις τους είναι πολύτιμος σύμμαχός μας, ώστε να προσπαθήσουμε να προασπίσουμε την κατάσταση και τη δημόσια υγεία στις περιοχές αυτές».

»Εύχομαι μόνο αυτοί, που θα επιχειρήσουν- όχι μόνο στα πάρτι στις βίλες αλλά γενικότερα- να παρανομήσουν στο κομμάτι αυτό, να μην είναι οι ίδιοι που θα ρίχνουν το ανάθεμα όταν χρειαστεί να πάρουμε μέτρα εις βάρος της τοπικής οικονομίας για να μπορέσουμε να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία» κατέληξε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ