Χανιά: Τραυματισμός 15χρονου από κροτίδα που έσκασε στο χέρι του

Χανιά: Τραυματισμός 15χρονου από κροτίδα που έσκασε στο χέρι του Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Ένας 15χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι, το βράδυ της Ανάστασης, στα Χανιά, όταν έσκασε κροτίδα στο χέρι του.

Το περιστατικό συνέβη στον αύλειο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, στον Γαλατά Χανίων. Το αγόρι μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και  σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπέστη ακρωτηριασμό σε τρία δάχτυλα του δεξιού του χεριού.  

Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Το παιδί παραμένει νοσηλευόμενο στο Νοσοκομείο Χανίων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Χάθηκε ένας φίλος, σταματήστε τις θεωρίες» - Η ανάρτηση του φίλου του ορειβάτη στη Δράμα

Ελλάδα / «Χάθηκε ένας φίλος, σταματήστε τις θεωρίες» - Η ανάρτηση του φίλου του ορειβάτη στη Δράμα

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, οι δύο άνδρες είχαν φτάσει στην περιοχή για να ξαναδούν το σημείο όπου πριν λίγο καιρό είχε εντοπιστεί συντρίμμι μαχητικού αεροσκάφους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο είχε αναδείξει ο άτυχος ορειβάτης
LIFO NEWSROOM