Χανιά: Γύπας έπεσε πάνω σε λεωφορείο στην εθνική οδό

Χανιά: Γύπας έπεσε πάνω σε λεωφορείο στην εθνική οδό Facebook Twitter
0

Ένας γύπας που πετούσε πάνω από την περιοχή των Αγίων Πάντων στα Χανιά χτύπησε πάνω σε λεωφορείο που κινείτο στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης. 


Το άγριο πτηνό κατά τη σύγκρουσή του με το λεωφορείο τραυματίστηκε και άμεσα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βρυσών που έφτασε στο σημείο με 4 πυροσβέστες και 2 οχήματα. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το flashnews.gr από το ατύχημα αυτό δεν κινδύνευσαν οι επιβάτες του λεωφορείου. 

 

Οι πυροσβέστες περιέλαβαν τον τραυματισμένο και τρομαγμένο γύπα και τον μετέφεραν σε χώρο της πυροσβεστικής υπηρεσίας μέχρι να φτάσει εκεί άνθρωπος του Δασαρχείο Χανίων και να παραλάβει το άγριο πτηνό για την περαιτέρω φροντίδα του.

Με πληροφορίες από flashnews.gr

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συγκλονίζει η κραυγή του πατέρα, Νίκου Πλακιά- «Πλέον ο πόνος μου δεν γίνεται δάκρυ. Γίνεται μίσος, οργή και θυμός»

Ελλάδα / Τέμπη: «Ο πόνος μου γίνεται οργή και θυμός. Γιατί δεν παραιτείστε από την ασυλία σας;» -Συγκλονίζει ο πατέρας των δίδυμων Χρύσας και Θώμη

Ραγίζουν καρδιές από τον σπαραγμό του Νίκου Πλακιά - Σε λίγα λεπτά έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του Αναστασία - Δείτε τι είπε ένα χρόνο από την τραγωδία
NEWSROOM