Χαλκιδική: Συνελήφθη επιβάτης που επιτέθηκε και απειλούσε οδηγό ΚΤΕΛ

Χαλκιδική: Συνελήφθη επιβάτης που επιτέθηκε και απειλούσε οδηγό ΚΤΕΛ Facebook Twitter
Φωτ. EUROKINISSI
0

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα σήμερα, μέσα σε λεωφορείο ΚΤΕΛ στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες για το συμβάν, όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια δρομολογίου του ΚΤΕΛ από την Ουρανούπολη με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Τότε ένας επιβάτης, που μπήκε στο ΚΤΕΛ από το Στράτωνι, άρχισε να επιτίθεται και να απειλεί τον οδηγό, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει αντιληπτός ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις Αρχές και στη συνέχεια το λεωφορείο σταμάτησε στην Παλαιόχωρα. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον δράστη και το δρομολόγιο συνεχίστηκε κανονικά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο οδηγός κατέθεσε στις Αρχές και σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για απειλή.

Με πληροφορίες από thestival.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Politico: Η Ελλάδα πιέζει την ΕΕ για σκληρότερη στάση στο μεταναστευτικό

Ελλάδα / Politico: Η Ελλάδα πιέζει την ΕΕ για σκληρότερη στάση στο μεταναστευτικό

Το αυστηρότερο σχέδιο αποτροπής παράτυπης μετανάστευσης παρουσίασε ο Θάνος Πλεύρης στο συμβούλιο Υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ, ζητώντας απελάσεις, ηλεκτρονική επιτήρηση και «κόμβους επιστροφής» εκτός ηπείρου
LIFO NEWSROOM