Γλυκά Νερά- Πατέρας Καρολάιν: «Αν μάθαινε κάτι παράνομο, θα το ανέφερε, ίσως αυτό σκόπευε να κάνει»

Γλυκά Νερά- Πατέρας Καρολάιν: «Αν μάθαινε κάτι παράνομο, θα το ανέφερε, ίσως αυτό σκόπευε να κάνει» Facebook Twitter
0

Την εκτίμηση ότι ίσως η Καρολάιν σκόπευε να αναφέρει κάτι παράνομο, εξέφρασε ο πατέρας της 20χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά

Όταν ρωτήθηκε για τα κίνητρα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, ο Ντέιβιντ Κράουτς δήλωσε στο Mega: «Φοβάμαι ότι δεν μπορώ να συζητήσω για τα κίνητρά του. Νομίζω ότι η δικαιοσύνη θα αποδοθεί όταν ο δολοφόνος της καταδικαστεί ισόβια».

Στη συνέχεια σημείωσε ότι η κόρη του ήταν πολύ έξυπνη και ειλικρινής. «Δεν θα ανεχόταν τίποτα παράνομο. Οπότε, εάν μάθαινε κάτι θα ανέφερε. Νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει. Δυστυχώς, δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν». 

Στις ίδιες δηλώσεις, χαρακτήρισε δειλό τον 32χρονο συζυγοκτόνο, επισημαίνοντας ότι δολοφόνησε την Καρολάιν ενώ εκείνη κοιμόταν. 

«Αυτό που το κάνει χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ήταν τόσο δειλός. Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν. Σκότωσε έναν άνθρωπο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, άρα ήξερε τι θα έκανε. Και περίμενε μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Την προηγούμενη εβδομάδα βρετανικά tabloid δημοσίευσαν σενάρια σύμφωνα με τα οποία ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε τη σύζυγό του επειδή εκείνη «ανακάλυψε παράνομες δραστηριότητές του». 

Όταν ρωτήθηκε για αυτά τα δημοσιεύματα, ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Απόστολος Σκρέκας, δήλωσε το περασμένο Σάββατο: «Οι μυθοπλασίες δεν αφορούν το κράτος». 

Συμπλήρωσε ότι όταν υπάρχουν πληροφοριακά στοιχεία, αξιολογούνται από τις δικαστικές αρχές και η αστυνομία «είναι εδώ για να διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα» σε συνεργασία μαζί τους. 

Όταν ρωτήθηκε αν διερευνάται ένα τέτοιο ενδεχόμενο, απάντησε στην ΕΡΤ: «Οι έρευνες δεν είναι αντικείμενο συζήτησης στον αέρα». 


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ