Γλυκά Νερά: «Έβλεπα να στοχεύουν τη γυναίκα μου με revolver»- Νέα στοιχεία για τη δολοφονία

Γλυκά Νερά: «Έβλεπα να στοχεύουν τη γυναίκα μου με revolver»- Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Facebook Twitter
0

Νέα στοιχεία για την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, προκύπτουν από την κατάθεση που έδωσε ο 32χρονος πιλότος.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο 32χρονος πιλότος, που μιλά σε χρόνο ενεστώτα για την 20χρονη, κατέθεσε νέα στοιχεία για τη ληστεία που είχε ως αποτέλεσμα να δολοφονηθεί η 20χρονη σύζυγό του.

«Είμαστε αγαπημένοι και μένουμε στη μεζονέτα. Η γυναίκα μου δεν εργάζεται και σπουδάζει στο πανεπιστήμιο», φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς, λίγες μέρες μετά την δολοφονία, περιγράφοντας με λεπτομέρειες πώς τον ακινητοποίησαν οι δράστες. 

«Επειδή ένιωθα το όπλο και έβλεπα τον άλλο να στοχεύει τη γυναίκα μου με το revolver, δεν αντιστάθηκα καθόλου και έπεσα στο πάτωμα. Τους είπα πως τα χρήματα είναι στο σαλόνι. Αυτός με το πιστόλι ξεκίνησε να μου δένει το στόμα με ταινία. Με έπιασε στο στόμα και γύρω από το κεφάλι και τον λαιμό πολλές φορές σφιχτά και συνέχισε να με κρατάει στο πάτωμα, σπρώχνοντας με το χέρι του στην πλάτη», είπε στους αστυνομικούς.

Η περιγραφή των δραστών

«Οι δύο άνδρες ήταν πιο ψηλοί από εμένα, που είμαι 1.77. Φορούσαν σκούρα ρούχα, μακρυμάνικες μπλούζες και μαύρα γάντια στα χέρια τους. Στο κεφάλι τους φορούσαν full face κουκούλες και φαίνονταν μόνο τα μάτια τους. Ο ένας κρατούσε ένα μαύρο πιστόλι και ο άλλος ένα ασημένιο revolver, αυτό με τον μύλο. Τους δύο ψηλούς δεν μπορώ να τους αναγνωρίσω, είδα μόνο τα μάτια τους και θυμάμαι το βλέμμα τους. Αυτός με το revolver φαινόταν λιγότερο σίγουρος για τις κινήσεις του, δεν πήρε πρωτοβουλίες», ανέφερε ο 32χρονος. 

Σύμφωνα με την περιγραφή του, οι δράστες είχαν ύψος από 1.80 έως 1.87, κανονική σωματική διάπλαση, ο ένας ηλικίας 30- 35 ετών και ο άλλος 25-30. Όπως λέει, έχασε τις αισθήσεις του και όταν συνήλθε είδε ότι ήταν δεμένος με σχοινί στο πόδι του κρεβατιού, ενώ περιγράφει επίσης τις προσπάθειές του να καλέσει την Αστυνομία.

«Προσπάθησα να καλέσω το "100", αλλά επειδή το έκανα με τη μύτη, πρέπει να πήρα και άλλα παρόμοια νούμερα. Τελικά κατάφερα να μιλήσω με την αστυνομία και φώναζα βοήθεια. Μου ζητούσαν να πω πού είμαι, αλλά επειδή είχα την ταινία στο στόμα, δεν ξέρω αν με κατάλαβαν. Αφού έκλεισε η γραμμή, κάλεσα από την επανάκληση τη γειτόνισσα μας. Και σ' αυτήν φώναζα όσο μπορούσα βοήθεια. Τελικά μετά από περίπου 15-20 λεπτά άκουσα θόρυβο από κάτω, οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, δεν ξέρω με ποιον τρόπο», είπε ο πιλότος.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ