Γιος του Χατζιδάκι για τα περί ανηλίκων του Αλέξη Κούγια: «Oι “χοίροι’’ επέστρεψαν και ζουν στις πολιτείες»

Γιος του Χατζιδάκι για τα περί ανηλίκων του Αλέξη Κούγια: «Oι “χοίροι’’ επέστρεψαν και ζουν στις πολιτείες» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Στον δικηγόρο Αλέξη Κούγια απάντησε ο γιος του Μάνου Χατζιδάκι, Γιώργος. 

Με ένα αλληγορικό κείμενο του ίδιου του μεγάλου Μάνου Χατζιδάκι απάντησε ο γιος του, Γιώργος στην αναφορά του Αλέξη Κούγια στη δίκη Λιγνάδη. 

«Έκρυψε ποτέ ο μεγαλύτερος Έλληνας συνθέτης, Μάνος Χατζιδάκις, ότι η παρέα του ήταν παιδιά 15, 16, 17, 18 χρόνων;», είχε πει ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη. 

«Στη συκοφαντική και αήθη αναφορά στον Μάνο Χατζιδάκι κατά τη διάρκεια της δίκης Λιγνάδη που προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη του και αποτελεί ύβρι, σας παραθέτω ως απάντηση ένα κείμενο του» έγραψε ο Γιώργος Χατζιδάκις, επικαλούμενος κείμενο από τα «Σχόλια του Τρίτου». 

«Οι “χοίροι” είναι ζώα που αρέσκονται να ζουν μες την ακαθαρσία και να κυκλοφορούν μέσα σ’ αυτήν με άνεση και φιλαρέσκεια. Αγνοούν όλους τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και δημιουργούν μιαν αποπνικτική ατμόσφαιρα για όσους έχουν την ατυχία να ζουν κοντά σε χοιροστάσια, ακόμη και σε απόσταση απ’ αυτά. Και οι “χοίροι’’, ως γνωστόν, επέστρεψαν και ζούνε πλέον μες τις πολιτείες. Φαίνεται πως τους θελήσαμε, τους νοσταλγήσαμε. Κι έτσι επιστρέψανε και θα μας συντροφεύουν δια παντός. Αυτά περί “χοίρων” και δεν θα επανέλθουμε.»

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ