Γιώργος Τράγκας: Δεσμεύεται η περιουσία της συζύγου του και δύο συνεργατών του

Γιώργος Τράγκας: Δέσμευση της περιουσίας της συζύγου του και δύο συνεργατών του Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Μετά τη δέσμευση της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, οι αρμόδιες αρχές προχώρησαν στην ίδια κίνηση για τη σύζυγο του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά και δύο συνεργάτες του. 

Σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες δεσμεύεται όλη η προσωπική περιουσία της κ. Καρρά, κάτι που αφορά τραπεζικούς λογαριασμούς ενώ θα ελεγχθεί αν έχει ακίνητα στο όνομά της, μετέδωσε το Open. 

Επίσης, θα ελεγχθεί το πόθεν έσχες της κ. Καρρά. Η αρμόδια Αρχή έκρινε ότι η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα είχε «ενεργή συμμετοχή στις εγκληματικές δραστηριότητες» του δημοσιογράφου, ότι «γνώριζε και συμμετείχε» σε αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες του Open και του Alpha. 

Παράλληλα, αποφασίστηκε η δέσμευση της περιουσίας δύο συνεργατών- όχι συγγενών- του δημοσιογράφου, που φέρεται να συμμετείχαν σε εταιρείες του εκδότη και δημοσιογράφου. Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα, σύμφωνα με τον Alpha, που δούλεψαν σε αυτές τις εταιρείες και σε μία από αυτές ήταν μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Στο μεταξύ, θα γίνει έρευνα και για άλλα πρόσωπα που συμμετείχαν σε αυτές τις εταιρείες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν οποιαδήποτε ποινική εμπλοκή στην υπόθεση. 
 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ