Απαγωγή Κυπαρίσση: Τρεις συλλήψεις, πληροφορίες ότι βρέθηκε μέρος των λύτρων

Γιώργος Κυπαρίσσης: Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι τρεις προσαγωγές- Πληροφορίες ότι βρέθηκε μέρος των λύτρων Facebook Twitter
0

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι τρεις προσαγωγές υπόπτων που έγιναν νωρίτερα σήμερα για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν ήδη βρει μεγάλο μέρος των λύτρων ύψους 800.000 ευρώ που είχε δώσει η οικογένεια στους απαγωγείς για την απελευθέρωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί, προσήχθησαν στην ΓΑΔΑ ένας 41χρονος, ένας 34χρονος και μία 39χρονη για εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές αναζητούν τουλάχιστον δύο ακόμα άτομα ως ύποπτα για την υπόθεση του επιχειρηματία στις 29 Δεκεμβρίου από το Ντράφι.

«Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» είπε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος της περιπέτειας δύο μηνών που βίωσε κατά τη διάρκεια της απαγωγής του.

«Είναι σοκ όλη αυτή η φάση. Ήμουν σε ένα δωμάτιο τόσο καιρό» είπε ο 40χρονος. «Μου είπαν “κατέβα κάτω”, μου έβαλαν χειροπέδες και μου φόρεσαν κουκούλα πριν με βάλουν στο αυτοκίνητο», περιέγραψε για τη στιγμή της απαγωγής του, στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι απαγωγείς μιλούσαν καθαρά ελληνικά. Πρώτη μέρα βγήκα στον ήλιο και τον αέρα. Χρειάζομαι χρόνο», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ