Γιώργος Κυπαρίσσης: «Τον είχαν ξυρίσει στο κεφάλι και το κορμί», λέει ο πατέρας του

Γιώργος Κυπαρίσσης: «Τον είχαν ξυρίσει στο κεφάλι και το κορμί», λέει ο πατέρας του Facebook Twitter
0

Για τη στιγμή που είδε τον γιο του, Γιώργο Κυπαρίσση μίλησε ο πατέρας του επιχειρηματία λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τον είχαν ξυρίσει στο κεφάλι του και σε όλο του το σώμα».

Ο 40χρονος επιχειρηματίας αφέθηκε νωρίτερα σήμερα ελεύθερος όντας απαχθείς από τις 29 Δεκεμβρίου 2021 έξω από το σπίτι του στο Ντράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο επιχειρηματίας φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του, πράγμα που επιβεβαίωσε και ο πατέρας του.

«Μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι θα έρθει, κατεβήκαμε κάτω στην είσοδο και μετά από μισή ώρα περίπου εμφανίστηκε. Ήρθε με αγκάλιασε το παιδί, μιλήσαμε λίγο, αλλά είχε έρθει με την αστυνομία και έφυγαν. Τον είδα καλά, δεν είμαι γιατρός, επιφανειακά εντάξει ήταν. Τον είχαν ξυρίσει στο κεφάλι του και σε όλο το κορμί του», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται, ότι οι απαγωγείς ζητούσαν λύτρα περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο αλλά δεν έχει γίνει γνωστό, έως αυτήν την ώρα, το ύψος του ποσού που κατέβαλε η οικογένειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ο 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος αφού δόθηκε ένα μικρό ποσό ως λύτρα.

Ο επιχειρηματίας πρόκειται καταθέτει σήμερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ