Γιατί πέταξαν μαχητικά πάνω από το κέντρο της Αθήνας

Γιατί πέταξαν μαχητικά πάνω από το κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
Φωτό αρχείου
4

Αναστάτωση προκάλεσε η πτήση μαχητικών αεροσκαφών νωρίτερα πάνω από το κέντρο της Αθήνας. Επρόκειτο για σχηματισμό ελληνικών και αμερικανικών F-15 που συμμετείχαν στην άσκηση «Ηνίοχος» και που πέταξαν πάνω από την Ακρόπολη, σε χαμηλό ύψος, προκειμένου να φωτογραφηθούν κοντά στο μνημείο, όπως είπε αρμόδιος της Πολεμικής Αεροπορίας στο Βήμα.

Τα μαχητικά είχαν προηγουμένως διασχίσει ολόκληρη την Αττική. Όπως ανέφερε χθες το αθηναϊκό πρακτορείο" στις 11:15 το πρωί τετράδα αεροσκαφών αποτελούμενα από δύο αμερικανικά F-15E Strike Eagle της 48ης Πτέρυγος μαχητικών της USAFE και δύο Ελληνικά F-16 θα πετάξουν πάνω από την Αθήνα, ακολουθώντας το ίχνος πτήσεως των μαχητικών στη διάρκεια της παρελάσεως της 25ης Μαρτίου. Την τετράδα θα φωτογραφίσει άλλο ελληνικό διθέσιο F-16 που θα παρακολουθεί τη διέλευση τους. Η "Ηνίοχος 2016" ολοκληρώνεται στις 14 Απριλίου."

Πάντως, σε ερώτημα που τέθηκε από τον Νίκο Χατζηνικολάου στον Πάνο Καμμένο στον Real Fm, για την πτήση μαχητικών ο υπουργός έδειξε να μην γνωρίζει.

Μεταφέροντας ερωτήματα ακροατών που είχαν ανησυχήσει από τις πτήσεις, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον υπουργό τι ήταν αυτά τα αεροσκάφη και εκείνος απάντησε: «Μην ανησυχείτε, ελληνικά είναι, Πρόκειται για τη συνήθη δραστηριότητα».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φιλόλογος Λιάνα Κόκκινου που στήριξε τον Ιρανό μαθητή που αρίστευσε, μιλά στη LIFO

Ελλάδα / Η φιλόλογος Λιάνα Κόκκινου που στήριξε τον Ιρανό μαθητή, μιλά στη LIFO

Η συντονίστρια του προγράμματος «Άμεση Ανακούφιση Προσφύγων και Μεταναστών» των Παιδικών Χωριών SOS στη Λέσβο, μιλά για την επιτυχία του 18χρονου παιδιού αλλά και για τι θα πρέπει να κάνει πλέον η πολιτεία

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ