Για φακελάκι συνελήφθησαν δυο υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων

Για φακελάκι συνελήφθησαν δυο υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων Facebook Twitter
0

Για διαφθορά συνελήφθησαν δύο υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πρόκειται, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, για έναν εργοδηγό και έναν εργατοτεχνίτη  της Διεύθυνσης Κοινόχρηστων Χώρων του τμήματος Αυτεπιστασίας, οι οποίοι απαίτησαν σύμφωνα με καταγγελίες 300-500 ευρώ προκειμένου να είναι θετική η αυτοψία τους σχετικά με πεζοδρόμιο του δήμου. Τα χρήματα τα ζητούσαν οι δυο υπάλληλοι για να πιστοποιήσουν ότι δεν υπήρξαν φθορές στο πεζοδρόμιο από εργασίες, που γινόταν σε παρακείμενο κτίριο.

Ο πολίτης έκανε την καταγγελία στο Δήμο Αθηναίων και ο Γιώργος Καμίνης τον παρότρυνε να ενημερώσει την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων. Οι δύο υπάλληλοι συνελήφθησαν με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ο δήμος Αθηναίων, σε ανακοίνωση του,  ενθαρρύνει τους δημότες να μην ανέχονται και να καταγγέλλουν περιπτώσεις διαφθοράς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ERMINIO ΑΤΤΙΚΗ

Ελλάδα / Η κακοκαιρία Erminio σάρωσε την Αττική αφήνοντας πίσω της εικόνες καταστροφής

Η κακοκαιρία πέρασε αφήνοντας βαθύ αποτύπωμα στο λεκανοπέδιο, υπενθυμίζοντας την ανάγκη για επαγρύπνηση και έγκαιρη ανταπόκριση στις φυσικές καταστροφές που πλήττουν την περιοχή
THE LIFO TEAM