Φυλακές Κορυδαλλού: Σωφρονιστικός υπάλληλος προσπάθησε να περάσει ηρωίνη και κάνναβη

Φυλακές Κορυδαλλού: Σωφρονιστικός υπάλληλος προσπάθησε να περάσει ηρωίνη και κάνναβη Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού συνελήφθη το πρωί επειδή, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προσπάθησε να περάσει στο συγκεκριμένο κατάστημα κράτησης ηρωίνη και κάνναβη. 

Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Στην κατοχή του συλληφθέντα, καθώς και από την έρευνα που επακολούθησε στην οικία και το αυτοκίνητό του, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Δύο συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους 125 γραμμαρίων, 2 συσκευασίες κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 810 γραμμαρίων, πιστόλι με 2 γεμιστήρες και 10 φυσίγγια, κινητό τηλέφωνο και 38.750 ευρώ. Κατασχέθηκε επίσης και το αυτοκίνητο.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM