Φθιώτιδα: Σοβαρά τραυματισμένος μοτοσικλετιστής που τράκαρε με αγριογούρουνο

Φθιώτιδα: Σοβαρά τραυματισμένος μοτοσικλετιστής που τράκαρε με αγριογούρουνο Facebook Twitter
0

Σοβαρά τραυματίστηκε μοτοσικλετιστής, όταν μεγάλο αγριογούρουνο πετάχτηκε στο δρόμο και εκείνος δεν πρόλαβε να αντιδράσεις. Το απίστευτο ατύχημα έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στη Φθιώτιδα, κοντά στο χωριό Βαθύκοιλο.

Ο 42χρονος επέστρεφε στο Βαθύκοιλο από Πελασγία. Λίγο μετά το εργοστάσιο της «ΠΑΚΟ» πετάχτηκε ξαφνικά από ένα μικρό χωματόδρομο, το αγριογούρουνο το οποίο προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο.

Ο δικυκλιστης δεν μπόρεσε να το αποφύγει και έπεσε πάνω του με το μηχανάκι. Μετά τη σύγκρουση ο αναβάτης απογειώθηκε και σύρθηκε για αρκετά μέτρα στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

«Έχει πάρα πολλά αγριογούρουνα φέτος στην περιοχή μας. Το συγκεκριμένο σημείο είναι πέρασμα και θέλει πάρα πολύ προσοχή από τους οδηγούς, κυρίως τις νυχτερινές ώρες….», είπε στο LamiaReport ο πρόεδρος της κοινότητας Δημήτρης Γιάννακας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άτυχος 42χρονος στον ίδιο δρόμο παλαιότερα είχε τρακάρει πάλι με αγριογούρουνο. Τότε οδηγούσε αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί το ζώο και να πάθει μεγάλη ζημιά το αυτοκίνητο.

Πολλά αγριογούρουνα έχουν δει επίσης να κυκλοφορούν και στο δρόμο Ράχες – Πελασγία, καθώς και σε άλλα σημεία του επαρχιακού δικτύου της ανατολικής Φθιώτιδας.

Στην ίδια περιοχή, όπως αναφέρει το σαιτ lamiareport.gr, έκοβαν παλιότερα βόλτες αγριογούρουνα μέσα στο χωριό.

Πηγή: lamiareport.gr
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM
Αφιέρωμα Assocıated Press στην Τήνο: Ένα ελληνικό νησί έχει 1.000 ιδιωτικά παρεκκλήσια

Ελλάδα / Αφιέρωμα Assocıated Press στην Τήνο: Ένα ελληνικό νησί έχει 1.000 ιδιωτικά παρεκκλήσια

Η Τήνος φιλοξενεί πάνω από 1.000 οικογενειακά παρεκκλήσια που περνούν από γενιά σε γενιά - Μια ζωντανή παράδοση πίστης, πολιτισμού και κοινοτικής συνοχής που συνεχίζει να εμπνέει, παρά τη σύγχρονη απομάκρυνση από τη θρησκεία
LIFO NEWSROOM