ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Φθιώτιδα: Αναστέλλεται επ' αόριστον η δημιουργία hot spot στον Καραβόμυλο

Φθιώτιδα: Αναστέλλεται επ' αόριστον η δημιουργία hot spot στον Καραβόμυλο Facebook Twitter
0

Την επ' αόριστον αναστολή της δημιουργίας του προσωρινού κέντρου φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών (hot spot) στον Καραβόμυλο αποφάσισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.


Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport.gr, ο κ Χρυσοχοΐδης ενημέρωσε την Τρίτη τον Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανό για την επ' αόριστον αναστολή δημιουργίας του hot spot στρατόπεδο «Γεώργιος Παπαποστόλου».

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοικοι και φορείς της περιοχής αντιδρούσαν στην δημιουργία του καθώς το στρατόπεδο βρίσκεται μέσα στον οικιστικό ιστό με την περίφραξή του, όπως λένε, να «ακουμπά σε σπίτια», ενώ εντός του χώρου αλλά και στην πλαγιά πάνω από αυτόν, υπάρχουν αγωγοί καυσίμων.

Όπως χαρακτηριστικά ανάφερε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Στερεάς θα γίνει νέος σχεδιασμός για το προσφυγικό και έτσι η περίπτωση του συγκεκριμένου στρατοπέδου «αναστέλλεται επ' αόριστον». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, έχει ζητήσει από όλους τους Περιφερειάρχες να του καταθέσουν ένα πλάνο για τον αριθμό των προσφύγων που θα μπορούν να φιλοξενήσουν και τις πιθανές περιοχές, έτσι να γίνει ένας σωστός σχεδιασμός από την αρχή.

 
Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ