Φωτιά στην Πάρο: Αναζωπυρώσεις τα ξημερώματα- Στη μάχη εναέρια μέσα

Φωτιά στην Πάρο: Αναζωπυρώσεις τα ξημερώματα- Στη μάχη εναέρια μέσα Facebook Twitter
0

Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε στην Πάρο το βράδυ της Δευτέρας και στη μάχη με τις φλόγες μετέχουν εναέρια μέσα. 

Τα ξημερώματα της Τρίτης υπήρξαν αναζωπυρώσεις, για αυτό τον λόγο κρίθηκε απαραίτητο να μετάσχουν στην επιχείρηση της κατάσβεσης και δύο αεροσκάφη, προκειμένου να μην πάρει διαστάσεις η φωτιά. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενισχύθηκαν και στην περιοχή Μώλος της Πάρου επιχειρούν 20 πυροσβέστες με έξι οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ στο έργο τους συνδράμουν υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές. 

Κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν κινδύνευσαν σπίτια, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ούτε το μοναστήρι του Αγίου Αντωνίου, κοντά στο οποίο εκδηλώθηκε η πυρκαγιά λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας. Η φωτιά έκαιγε σε χαμηλή βλάστηση και κινήθηκε με κατεύθυνση το Πίσω Λιβάδι, ενώ εξαιτίας των ισχυρών ανέμων άλλαζε συνεχώς κατευθύνσεις και είχαν δημιουργηθεί πάνω από δύο μέτωπα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑΞΙΔΙ

Ελλάδα / Αποκάλυψη για την υπόθεση κατασκοπείας: Ποιος είναι πίσω από τον αξιωματικό - Το μυστικό ταξίδι στην Κίνα

Οι Αρχές ασφαλείας και οι ειδικοί ερευνητές της Διεύθυνσης Κυβερνοασφάλειας του ΓΕΕΘΑ έχουν καταλήξει σε έναν «άνθρωπο-σκιά» που κινούσε τα νήματα στην υπόθεση κατασκοπείας
THE LIFO TEAM