Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Συνεχίζονται οι εκκενώσεις - Νέα αναζωπύρωση

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Facebook Twitter
Φωτ.: Sooc
0

Νέο μήνυμα του 112 για τη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη εστάλη πριν από λίγο. 

Το νέο μήνυμα για την φωτιά στην Αλεξανδρούπολη καλεί τους κατοίκους των περιοχών Μάκρη, Δικέλλα, Αγία Παρασκευή και Μεσημβρία να απομακρυνθούν προς την πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Αρχικά, δόθηκε εντολή να απομακρυνθούν όσοι βρίσκονται σε Μεσημβρία, Ατάρνη, Αύρα, Κόμαρο και Πέραμα, με κατεύθυνση προς την Κομοτηνή. Ακολούθησε νέα οδηγία προς όσους ήταν στους οικισμούς Μεστή, Δίκελλα, Συκορράχη και Πλάκα, προκειμένου να εκκενώσουν αυτές τις περιοχές, κατευθυνόμενοι επίσης προς την Κομοτηνή. 

Τοπικά μέσα κάνουν λόγο για μεγάλη αναζωπύρωση αυτή την στιγμή στο χωριό Αγνάντια. Οι φλόγες φαίνεται να έχουν περάσει μέσα από τον οικισμό.

Υπενθυμίζεται πως στη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκαν 26 απανθρακωμένοι άνθρωποι κοντά στο δάσος Δαδιάς.

Η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη μαίνεται για τέταρτη ημέρα ανεξέλεγκτη και εξαιτίας της κρίθηκε απαραίτητη και η εκκένωση του νοσοκομείου της πόλης. Ασθενείς- ανάμεσά τους νεογνά και άτομα που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ- μεταφέρθηκαν σε πλοίο, όπως και νοσοκομεία άλλων πόλεων. Τα ξημερώματα η φωτιά που καίει στην Αλεξανδρούπολη πλησίασε τον περίβολο του γενικού πανεπιστημιακού νοσοκομείου, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η εκκένωση και οι πυροσβέστες έδιναν μάχη. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κακοκαιρία: Ποτάμια οι δρόμοι στην Αλεξανδρούπολη - Κατολισθήσεις και πτώσεις δέντρων στην Αιγιάλεια

Ελλάδα / Κακοκαιρία: Ποτάμια οι δρόμοι στην Αλεξανδρούπολη - Κατολισθήσεις και πτώσεις δέντρων στην Αιγιάλεια

Όπως προέβλεψαν οι μετεωρολόγοι, έκαναν την εμφάνισή τους τοπικές καταιγίδες που ξεκίνησαν από τις ορεινές περιοχές και σταδιακά κατευθύνθηκαν προς τα πεδινά
LIFO NEWSROOM
Μίνι κρίση στην Κάσο: Τουρκικά πολεμικά περιπολούν ιταλικό σκάφος που ποντίζει καλώδια

Ελλάδα / «Μίνι κρίση» στην Κάσο: Τουρκικά πολεμικά περιπολούν ενώ ιταλικό σκάφος ποντίζει καλώδια

Η ανάπτυξη πλοίων του τουρκικού πολεμικού ναυτικού στην περιοχή είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη και ελληνικών πολεμικών πλοίων, αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών
LIFO NEWSROOM