ΤΩΡΑ

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Άλλοι οκτώ απανθρακωμένοι άνθρωποι εντοπίστηκαν στη Δαδιά

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Άλλοι οκτώ απανθρακωμένοι άνθρωποι εντοπίστηκαν στη Δαδιά Facebook Twitter
Φωτ.: Sooc
0

Οκτώ ακόμα απανθρακωμένοι άνθρωποι εντοπίστηκαν στο δάσος της Δαδιάς με την φωτιά στην Αλεξανδρούπολη να μαίνεται από το πρωί του Σαββάτου.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα είχαν εντοπιστεί ακόμα 18 απανθρακωμένοι άνθρωποι στην ίδια περιοχή λόγω της φωτιάς στην Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Συνολικά μέχρι στιγμής, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον σε 26. 

Οι 18 νεκροί εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Άβαντα, κοντά σε παράπηγμα, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για τη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη, η οποία καίει για τέταρτη ημέρα. Οι 18 άνθρωποι βρέθηκαν απανθρακωμένοι κοντά στο δάσος της Δαδιάς, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της πυροσβεστικής. 

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για μετανάστες που μπήκαν παράτυπα στη χώρα, είπε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, με δεδομένο ότι δεν έχει γίνει κάποια δήλωση εξαφάνισης στην περιοχή όπου καίει η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες σε όλη αυτή την περιοχή. 

Πριν από λίγη ώρα ήχησε το 112 για τους κατοίκους της Μάκρης, Δικέλλας, Αγίας Παρασκευής, και Μεσημβρίας .

Ελλάδα
0

ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχικό: Θέμα χρόνου η σύλληψη του ηθικού αυτουργού για τη δολοφονία του τοπογράφου

Ελλάδα / Ψυχικό: Θέμα χρόνου η σύλληψη του ηθικού αυτουργού για τη δολοφονία του τοπογράφου

Η ανάλυση από τα βίντεο στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου, εκεί από όπου ξεκίνησε και κατέληξε το μαύρο σκούτερ την ημέρα της δολοφονίας, δείχνει την ύπαρξη τουλάχιστον ενός συνεργού
LIFO NEWSROOM