Φωτιά στη Ρόδο: Εκκενώνονται τρεις οικισμοί και ένα ξενοδοχείο

Φωτιά στη Ρόδο: Εκκενώνονται τρεις οικισμού και ένα ξενοδοχείο Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Μεγάλα είναι τα προβλήματα με τη φωτιά στη Ρόδο. 

Εξαιτίας της φωτιάς, όπως αναφέρει το rodiaki.gr, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής, όπως γνωστοποιήθηκε και από την Πολιτική Προστασία της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η πυροσβεστική υπηρεσία έδωσε εντολή εκκένωσης των οικισμών Ελεούσας, Σαλάκου, Διμυλιάς, και του ορεινού όγκου Προφήτη Ηλία (Ξενοδοχείο Ελαφος).

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, τα αεροσκάφη της πυροσβεστικής που σταθμεύουν στη Ρόδο κάνουν συνεχείς ρίψεις αλλά οι ισχυροί άνεμοι δημιουργούν συνέχεια αναζωπυρώσεις και τα εναέρια μέσα οφείλουν να διακόψουν τις ρίψεις για να ανεφοδιαστούν.

Συνολικά επιχειρούν έξι εναέρια μέσα και περισσότεροι 120 πυροσβέστες, εθελοντές και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM