Φωτιά στη Ριζούπολη: Νεκρή μια γυναίκα

Φωτιά στη Ριζούπολη: Νεκρή μια γυναίκα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Νεκρή ανασύρθηκε ηλικιωμένη γυναίκα από σπίτι στη Ριζούπολη, όπου ξέσπασε φωτιά, το πρωί.

Πληροφορίες μεταφέρουν, ότι η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 09:30 για μικρής έκτασης πυρκαγιά σε μονοκατοικία, στη συμβολή των οδών Αξιουπόλεως και Γάγγρας.

Στο σημείο επιχείρησαν την κατάσβεση της πυρκαγιάς, έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις της μία γυναίκα ηλικίας 79 ετών, η οποία στη συνέχεια παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «ΚΑΤ».

«Χωρίς τις αισθήσεις της #απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη, και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης μικρής έκτασης πυρκαγιάς σε οικία, η οποία έχει κατασβεσθεί στη συμβολή των οδών Αξιουπόλεως και Γάγγρας, στη συνοικία Ριζούπολη του δήμου Αθηναίων. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα» γράφει σε ενημέρωση μέσω X, το Πυροσβεστικό Σώμα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

Ελλάδα / Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Μήπως πρέπει να τον πάνε να τον δουν κάποιοι; Η μαμά του παιδιού μου μίλησε πολύ άσχημα ότι εγώ φταίω. Εγώ φταίω που το παιδάκι με άγγιξε;» ανέφερε σε νέες δηλώσεις της η εκπαιδευτικός
LIFO NEWSROOM