Φωτιά σε ξενοδοχείο της Συγγρού: Τρία άτομα στο νοσοκομείο - 20 απεγκλωβίστηκαν

Φωτιά σε ξενοδοχείο της Συγγρού: Τρία άτομα στο νοσοκομείο - 20 απεγκλωβίστηκαν Facebook Twitter
Τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο Αττικό νοσοκομείο μετά τη φωτιά σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, επί της λεωφόρου Συγγρού
0

Υπό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά στο ξενοδοχείο Athenaeum Grand Hotel, επί της λεωφόρου Συγγρού ενώ τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αξιωματικό της πυροσβεστικής που μίλησε στο LiFO.gr συνολικά οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν 20 άτομα: δύο με εξωτερική κλίμακα από τα μπαλκόνια και τους υπόλοιπους από το κλιμακοστάσιο. Σε επικοινωνία με το συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ, οι υπεύθυνοι επιβεβαίωσαν πως τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο: δύο γυναίκες με αναπνευστικά προβλήματα και ένας άνδρας με κάταγμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, επτά άτομα ήταν εγκλωβισμένα σε μπαλκόνι έκτου ορόφου. «Επικράτησε πανικός αλλά προσπαθούσαμε να είμαστε πιο ήρεμοι για να καθησυχάσουμε τους πελάτες», δήλωσε υπάλληλος του ξενοδοχείου. Οι ίδιες πηγές μεταφέρουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από κουζινάκι του πρώτου ορόφου και οι φλόγες έκαψαν δύο δωμάτια με τους καπνούς να ανεβαίνουν στους υπόλοιπους ορόφους.

Πηγές αναφέρουν ότι μία από τις τραυματίες έχει διασωληνωθεί αλλά για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση. «Η φωτιά ξέσπασε στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου, επεκτάθηκε σε όλο τον πρώτο όροφο - εγκλωβίστηκαν άτομα στον πρώτο όροφο και στους υπερκείμενους ορόφους», δήλωσε υποστράτηγος της Πυροσβεστικής.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ