Φορολοταρία Απριλίου: Ποιοι κερδίζουν 1000 ευρώ

Φορολοταρία Απριλίου: Ποιοι κερδίζουν 1000 ευρώ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Η τρίτη φορολοταρία για το 2019, στην οποία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.

Η σημερινή φορολοταρία ισχύει για τις συναλλαγές του Μαρτίου 2019.

Όπως σε κάθε φορολοταρία, έτσι και σε αυτή 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση την κλίμακα που έχει οριστεί και το ύψος των μηνιαίων συναλλαγών του.

Για να δείτε εάν είστε ένας από τους τυχερούς της φορολοταρίας, πατήστε ΕΔΩ και στη συνέχεια επιλέξτε «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ». Στη συνέχεια συνδέεστε με τα στοιχεία σας από το taxisnet και πατάτε «εκτύπωση» στην υποκατηγορία «Συναλλαγές και Λαχνοί».

Όσοι κληρωθούν στη φορολοταρία θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό. Ο αριθμός των λαχνών, τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Συγκεκριμένα:

Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.

Από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.

Από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.

Από 1.001 ευρώ και πάνω, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθερος ο τηλεφωνητής της ΕΛΑΣ που της είπε «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

«Έπραξα το καθήκον μου. Δεν βρισκόμουν στο σημείο για να έχω πλήρη γνώση», υποστήριξε ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης που είχε μιλήσει με την Κυριακή Γρίβα
LIFO NEWSROOM
Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Ελλάδα / Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης εντοπίστηκαν συνολικά 462 κλεμμένα ή πλαστογραφημένα οχήματα, αριθμός αυξημένος κατά 232 σε σχέση με την περσινή χρονιά
LIFO NEWSROOM