Εξοικονομώ - Αυτονομώ: Ανοιχτή η πλατφόρμα για αιτήσεις- Η υποβολή δικαιολογητικών

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του Εξοικονομώ – Αυτονομώ Facebook Twitter
eurokinissi
0

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του Εξοικονομώ – Αυτονομώ για τις πολυκατοικίες και η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.

Επίσης, από την Τρίτη 2 Μαρτίου στις 10 το πρωί ενεργοποιείται στο πληροφοριακό σύστημα του προγράμματος «Εξοικονομώ - Αυτονομώ» η φάση υποβολής δικαιολογητικών για τους δικαιούχους.

Σύμφωνα και με τον oδηγό του προγράμματος, οι αιτήσεις που έχουν λάβει αριθμό πρωτοκόλλου υποβολής και βρίσκονται σε κατάσταση «Υποβολής Δικαιολογητικών» θα λάβουν προθεσμία τριάντα ημερών κατά την οποία θα πρέπει να αναρτηθούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Σημειώνεται ότι για τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί αλλά έχουν χαρακτηριστεί ως «ειδική περίπτωση» υποβολής θα πρέπει να προηγηθεί ο έλεγχός τους και επομένως αυτές δεν θα ενταχθούν τώρα στη φάση υποβολής δικαιολογητικών. Επίσης, η υποβολή αιτήσεων τύπου Α και Β για Πολυκατοικίες στην πλατφόρμα του προγράμματος θα είναι διαθέσιμη ως την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021, και ώρα 14.00.

Με το πέρας της περιόδου υποβολής δικαιολογητικών και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι, η υποβολή αιτήσεων για πολυκατοικίες θα ενεργοποιηθεί εκ νέου. Το Πρόγραμμα Εξοικονομώ-Αυτονομώ χρηματοδοτείται από πόρους του ΕΣΠΑ με συγχρηματοδότηση Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ