ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Εξελίξεις στην υπόθεση της Ρίας Αντωνίου και τον βιασμό που κατήγγειλε - Τα πρώτα στοιχεία του ιατροδικαστή

Εξελίξεις στην υπόθεση της Ρίας Αντωνίου και τον βιασμό που κατήγγειλε - Τα πρώτα στοιχεία του ιατροδικαστή Facebook Twitter
0

Η υπόθεση με την καταγγελία για βιασμό από τον σύντροφό της που έγινε από το μοντέλο Ρία Αντωνίου έφτασε στα πρωτοσέλιδα πριν από τρεις μέρες και έκτοτε ελάχιστα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει.

Εν αναμονή εξελίξεων που θα φέρουν το πόρισμα και οι ιατροδικαστικές εξετάσεις που έχουν γίνει στο μοντέλο, ο επιχειρηματίας που καταγγέλθηκε επιμένει πως δεν υπήρξε βιασμός και εμφανίζεται αιχμηρός απέναντι σε όσα φέρεται να τους προσάπτει η Ρία Αντωνίου.

Το μοντέλο δεν έχει κάνει καμία δημόσια δήλωση και δεν έχει πει τίποτα από εκείνη την ημέρα ενώ ακόμη και τα social media της έχουν σιγήσει.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος αν και αρχικά δεν κατονομάστηκε, βγήκε φανερά και υποστήριξε τη θέση του από τις πρώτες ώρες με ανακοινώσεις σε μμε.

Η πιο πρόσφατη δήλωσή του αναφέρει:

«Καλώς ή κακώς οι σχέσεις που δημιούργησα στη ζωή μου απασχόλησαν τα "κοσμικά" της "μικρής πληθυσμιακά χώρας μας ". Είναι κάτι το οποίο δεν επιδίωξα και ούτε ευθύνομαι. Οι σχέσεις μου ήταν εντός του πάθους και ενθουσιασμού που είναι κοινωνικά αποδεκτός και φυσικά δεν εμπίπτουν σε κολάσιμες πράξεις.

Παρότι δεν είναι ευρέως γνωστό , λόγω της ευαισθησίας μου ενίοτε πέφτω " συναισθηματικό θύμα " των σχέσεών μου. Δυστυχώς φαίνεται πως μάλλον έπεσα για άλλη μια φορά.

Οι εντάσεις μεταξύ των ζευγαριών, οι παρεξηγήσεις , οι χωρισμοί και η αποκατάσταση είναι καθημερινό φαινόμενο. Είναι γνωστό πως συχνά οι άνδρες πέφτουν θύματα λεκτικής κυρίως βίας των γυναικών που τους καταρρακώνει μεν, μένει ατιμώρητη δε γιατί δεν έχει εμφανή τραύματα, παρά μόνο ψυχικά. Αντιθέτως η νομοθεσία έχει υπερκαλύψει την έστω και λεκτική ή με έργο βία κατά των γυναικών (απλών σχέσεων, έγγαμων κλπ). Ορθώς μεν, αλλά αφήνει έκθετους τους άνδρες (όπως έγινε με μένα) σε τυχόν εκβιασμούς.

Με την κυρία που κατήγγειλε αναληθώς τα όσα είπε σε Αρχές και ΜΜΕ διατηρούσα μια πλήρη συναισθηματική συναινετική απ'όλες τις απόψεις σχέση , με τις μικροεντάσεις ζήλιας που έχουν τα ζευγάρια. Προχθές εν μέσω προσωπικών μας στιγμών είχαμε μια τέτοια ατυχή ανόητη ένταση την οποία θεώρησα λήξασα. Δυστυχώς χωρίς ουσιαστικό λόγο, η εν λόγω προέβη σε αναληθή καταγγελία "βιασμού " εις βάρος μου. Εκτός του ότι έπεσα από τα σύννεφα, θλίβομαι για την κακή της επιλογή και τους κακούς συμβούλους που έχει. Φυσικά σας μιλάω ως ελεύθερος και όχι ως συλληφθείς μιας και επισήμως δεν έχω λάβει κάποια Κλήση ή κατηγορητήριο.


Θέλω να πιστεύω πως η κυρία, θα αντιληφθεί το λάθος της, θα ανακαλέσει ως παρεξήγηση την πράξη της και το θέμα θα λήξει εδώ, ενώ προτίθεμαι να την συγχωρήσω.

Ειδάλλως εάν έχει σκοπό να με εκβιάσει και αποκομίσει οποιαδήποτε κέρδη, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου την ενημερώνω δημοσίως πως θα με βρει ισχυρό υπερασπιστή του δίκιου μου, καταρρίπτοντας τα όσα αναληθώς κατήγγειλε και με διέσυρε.

Χρ . Ψωμόπουλος».

H παραπάνω επιστολή δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω του newsbomb ενώ και οι δικηγόροι του επιχειρηματία έχουν εξηγήσει πως είναι σε αναμονή για τις επόμενες κινήσεις τους. Το μοντέλο που έχει δεχτεί μαζικά αιτήματα να σχολιάσει εμφανίζεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και να απαντά πως ό,τι είχε να πει, το έχει καταγγείλει στην αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η Ρία Αντωνίου κατέθεσε ότι το περασμένο Σάββατο ο σύντροφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει και εκείνη αντιστάθηκε. Το επόμενο πρωί υπήρξε έντονος καβγάς, κατά τον οποίο το μοντέλο ζήτησε από τον επιχειρηματία να χωρίσουν. Τότε, για ακόμη μια φορά, όπως φέρεται να έχει υποστηρίξει η ίδια ο σύντροφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει, αλλά εκείνη και πάλι αντιστάθηκε. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει τελικά τη βίασε τη νύχτα της Κυριακής και το πρωί της Δευτέρας η Ρία Αντωνίου μετέβη σε αστυνομικό τμήμα για την καταγγελία.

Τα νεότερα αναφέρουν πως σήμερα ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην Αστυνομία το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών για την υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το proothema, η Ρία Αντωνίου μετέβη στις 11:30 το πρωί της Τρίτης, δύο ημέρες μετά την καταγγελία, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία και όπως διαπιστώθηκε από την εξέτασή της, φέρει εμφανείς κακώσεις στο πρόσωπο και τα χέρια.

Επιπροσθέτως, όπως απεφάνθη ο ιατροδικαστής που διενήργησε την εξέταση, αναφέρει περιγραφικά ότι υπάρχουν κάποιες ρήξεις στον κόλπο, οι οποίες όμως δεν είναι πρόσφατες.

Κατά την εξέταση, ελήφθη κολπικό επίχρισμα το οποίο θα εξεταστεί αν φέρει ίχνη DNA του επιχειρηματία, όμως σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορεί αυτό με βεβαιότητα να προσφέρει περαιτέρω στοιχεία στην υπόθεση, αφού το μοντέλο και ο επιχειρηματίας είχαν πολύμηνη ερωτική σχέση.

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ