Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Ηρεμιστικά χάπια και κοκαΐνη δείχνουν οι τοξικολογικές, σύμφωνα με πληροφορίες

Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Ηρεμιστικά χάπια και κοκαΐνη δείχνουν οι τοξικολογικές, σύμφωνα με πληροφορίες Facebook Twitter
Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Ηρεμιστικά χάπια και κοκαΐνη δείχνουν οι τοξικολογικές, σύμφωνα με πληροφορίες (Eurokinissi)
0

Συνδυασμός κατασταλτικών και διεγερτικών ουσιών, και συγκεκριμένα, ηρεμιστικά χάπια και κοκαΐνη, φέρεται να χορήγησαν στην 10χρονη Μαρκέλλα κατά τη διάρκεια της εξαφάνισής της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, που επικαλείται τις τοξικολογικές εξετάσεις, τα ηρεμιστικά χάπια που δόθηκαν στη 10χρονη προκαλούν αμνησία και μείωση των αναστολών.

Στη συνέχεια της χορηγήθηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κοκαΐνη, προκειμένου να βρίσκεται σε εγρήγορση και να μην πέσει σε λήθαργο.

Σύμφωνα με πηγές των διωκτικών και δικαστικών αρχών, η χορήγηση των ουσιών στη μικρή μαθήτρια έγινε «σχετικά πρόσφατα» χωρίς όμως να προσδιορίζεται επακριβώς ο χρόνος.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών προκειμένου να εντοπιστούν οι ένοχοι, με επίκεντρο την 40χρονη που φέρεται να προσέγγισε την 10χρονη Μαρκέλλα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για γυναίκα του οικογενειακού περιβάλλοντος της μικρής, την οποία φέρεται να έχει αναγνωρίσει.

Ωστόσο, άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα της πράξης της.

Παράλληλα, ξεκίνησε η έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης στον οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο της μικρής μαθήτριας, ώστε να εκτιμηθούν οι μελλοντικές συνθήκες διαβίωσής της.

Στο πλαίσιο αυτό κλήθηκε να καταθέσει στην εισαγγελέα ανηλίκων ο μεγάλος της αδελφός, που φέρεται να διεκδικεί την επιμέλεια της αδελφής του.

Με πληροφορίες του ant1news.gr/ΑΠΕ 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Orlando LGBT+: Επικίνδυνη για τρανς παιδιά η απόφαση ελληνικού δικαστηρίου

Ελλάδα / Orlando LGBT+: Επικίνδυνη για τα τρανς παιδιά η απόφαση ελληνικού δικαστηρίου για υποστηρικτική μητέρα

Σύμφωνα με την οργάνωση τo δικαστήριο αποφάσισε επί λέξει ότι "από τα διδάγματα της κοινής πείρας ένα παιδί 6 ετών δεν μπορεί να είναι σίγουρο για την επιλογή του φύλου του"
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ