Εθνικές εκλογές 2019: Ανοιχτά θα παραμείνουν τα Γραφεία Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων

Εθνικές εκλογές 2019: Ανοιχτά θα παραμείνουν τα Γραφεία Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων Facebook Twitter
Euroknissi
0

Ανοιχτά θα παραμείνουν οι υπηρεσίες ταυτοτήτων και διαβατηρίων της χώρας για να διευκολύνουν τους ψηφοφόρους να αποκτήσουν τα απαιτούμενα έγγραφα ταυτοπροσωπίας που απαιτούνται για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, για όσους δεν κατάφεραν να αποκτήσουν τις προηγούμενες ημέρες τα συγκεκριμένα έγγραφα, τα γραφεία ταυτοτήτων και διαβατηρίων θα παραμείνουν ανοιχτά για τον σκοπό αυτό.

Ειδικότερα, οι υπηρεσίες θα ακολουθήσουν το εξής ωράριο λειτουργίας:

Γραφεία Ταυτοτήτων: Ανοικτά από τις 07:00 έως τις 19:00


Γραφεία Διαβατηρίων: Ανοικτά από τις 07:00 έως τις 19:00. Σημειώνεται ότι τα γραφεία διαβατηρίων θα λειτουργούν μόνο για την παράδοση των διαβατηρίων.


Παράλληλα, το υπουργείο Εσωτερικών απευθύνει έκκληση προς τους ψηφοφόρους να ελέγξουν ξανά το εκλογικό τους τμήμα για τις εθνικές εκλογές 2019, μέσω της εφαρμογής «Μάθε πού ψηφίζεις», λόγω σημαντικών αλλαγών στα εκλογικά τμήματα σε σχέση με τις εκλογές του Μαΐου.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι για την διευκόλυνση των ψηφοφόρων χωρίς να καταβάλουν διόδια θα διέρχονται, από τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 8.00 το πρωί της Δευτέρας, οι πολίτες σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της χώρας, σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ

Ελλάδα / Η «ακτινογραφία» της στεγαστικής κρίσης στην Ελλάδα: «Πρωταθλητές» στην ΕΕ στο κόστος στέγασης

Η μελέτη της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ καταγράφει την εκτίναξη του κόστους κατοικίας, τη μείωση της ιδιοκατοίκησης και την αυξανόμενη πίεση σε ενοικιαστές και νέους
THE LIFO TEAM
ΦΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελλάδα / Ναύπακτος: Οδηγός βρήκε φίδι 2 μέτρων μέσα στο αυτοκίνητό της - «Ήταν τεράστιο, τρόμαξα πολύ»

«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, το σταμάτησα στην άκρη, άνοιξα το καπό και ξαφνικά είδα το φίδι, το οποίο μόλις με είδε άρχισε να στριφογυρίζει», περιγράφει η οδηγός
THE LIFO TEAM