Επιτήδειοι έστησαν διαδικτυακή απάτη χρησιμοποιώντας φωτογραφία του Λευτέρη Λαζάρου, κάτι που ο σεφ έσπευσε να δημοσιοποιήσει προκειμένου να μην πέσουν στην «παγίδα» πολίτες. 

 

Πριν από λίγα 24ωρα ο κ. Λαζάρου έκανε ανάρτηση στα social media, προειδοποιώντας ότι κάποιοι χρησιμοποιούν παράνομα το πρόσωπο και το όνομά του. 

 

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν έχω καμία απολύτως σχέση και πρόκειται για απάτη. Παρακαλώ πολύ μη συμμετέχετε σε οποιαδήποτε ενέργεια σας καλεί η εν λόγω διαφήμιση», τόνισε στην ανάρτησή του ο σεφ. 

 

 

Άγνωστοι χρησιμοποιούν τη φωτογραφία του προκειμένου να πείσουν ανυποψίαστους πολίτες να κάνουν δήθεν επένδυση. Συγκεκριμένα, εμφανίζουν τον σεφ δήθεν να έχει επενδύσει 250 ευρώ και να έχει κερδίσει πάνω από 110.000 ευρώ σε ένα μήνα.

 

«Το κακό είναι ότι δεν χρησιμοποιούν μόνο τη δική μου, αλλά πολλών ανθρώπων που είναι γνωστοί και ίσως και αρκετά συμπαθείς, οπότε προσπαθούν να παρασύρουν κάποιους συμπολίτες μας σε μια απάτη», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Λευτέρης Λαζάρου. «Μετά από λίγο ψάξιμο που κάναμε είδαμε ότι και άλλοι μάγειρες έχουν χρησιμοποιηθεί», συμπλήρωσε. 

 

Ο σεφ απευθύνθηκε αμέσως στις αρμόδιες αρχές, ενώ σημείωσε ότι είναι η δεύτερη φορά που κάποιοι χρησιμοποιούν τη φωτογραφία του για τέτοια απάτη. «Θέλω να προφυλάξω τους συμπολίτες μου για να μην παρασυρθεί κανένας σε μια τέτοια κομπίνα και χάσει κάποια χρήματα, είναι κρίμα», δήλωσε και συμπλήρωσε ότι έχει καταφύγει στην υπηρεσία Οικονομικού Εγκλήματος.