Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για αστυνομικό που κλώτσησε πολίτη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για αστυνομικό που κλώτσησε πολίτη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» Facebook Twitter
0

Ένα βίντεο από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου ένας αστυνομικός φαίνεται να κλωτσά έναν ταξιδιώτη, κάνει το γύρο του διαδικτύου οδηγώντας σε κατεπείγουσα έρευνα της υπόθεσης από την ΕΛ.ΑΣ.

Ο χρήστης του Twitter Arash Hampay, ανάρτησε το υλικό λίγων δευτερολέπτων από το διεθνή αερολιμένα Αθηνών, καταγγέλλοντας πως Έλληνας αστυνομικός επιτέθηκε στον αδελφό του που επιθυμούσε να επιστρέψει στην Λέσβο. «Η αστυνομία στο αεροδρόμιο της Αθήνας αναλαμβάνει δράση απέναντι στον αδερφό μου που θέλει να επιστρέψει στη Λέσβο. Όχι στον φασισμό!», γράφει χαρακτηριστικά.  

Όπως μεταδίδει η «Εφημερίδα των Συντακτών», από το Αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας διατάχθηκε επείγουσα έρευνα, προκειμένου να διερευνηθεί το περιστατικό και η καταγγελία για τη βιαιοπραγία του αστυνομικού σε βάρος του αλλοδαπού.

Σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ που επικαλείται η ίδια εφημερίδα, ο αστυνομικός σταμάτησε τον αλλοδαπό για έλεγχο των εγγράφων του, εκείνος τον έσπρωξε και ο ένστολος απάντησε με χειροδικία. Δείτε το επίμαχο βίντεο: 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια οφειλόμενη απάντηση στην καταγγελία των κατοίκων Θεσσαλίας για τα ζώα συντροφιάς

Ελλάδα / Μια οφειλόμενη απάντηση στην καταγγελία των κατοίκων Θεσσαλίας για τα ζώα συντροφιάς

Στις καταγγελίες απαντούν η ειδική Γραμματέας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς, Μαριάνθη Δημοπούλου, η εκπρόσωπος του «Διασώζω«, Ερμιόνη Γιαννακού, και η διευθύντρια προγράμματος Zero Stray Academy, Σταματίνα Σταματάκου
NEWSROOM