Έρευνα στο σπίτι της κόρης του Μιχαλολιάκου - Μία σύλληψη

Έρευνα στο σπίτι της κόρης του Μιχαλολιάκου - Μία σύλληψη Facebook Twitter
34

Έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έγινε το πρωί στο διαμέρισμα της κόρης του Ν. Μιχαλολιάκου, Ουρανίας στους Αμπελοκήπους και σε ένα ακόμη διαμέρισμα στο Βύρωνα μετά από παραγγελία του ανακριτή.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, στο σπίτι της Ουρανίας Μιχαλολιάκου βρισκόταν η ίδια μαζί με τρία ακόμη άτομα. Κατά την έρευνα βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα πτυσσόμενο μεταλλικό μαχαίρι, ένα ζευγάρι χειροπέδες, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές με τα εξαρτήματα τους και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες.

Τα τρία άτομα που ήταν στο σπίτι προσήχθησαν και ο ένας συνελήφθη, γιατί, όπως είπε, ήταν δικό του το πτυσσόμενο μεταλλικό μαχαίρι. Η Ουρανία Μιχαλολιάκου δεν προσήχθη, απλώς έδωσε κατάθεση. 

Πραγματικό οπλοστάσιο βρέθηκε στο σπίτι του Βύρωνα. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί μία μη λειτουργική καραμπίνα χωρίς άδεια, έξι καραμπίνες και δίκαννα με άδεια, πέντε αεροβόλα, ένα περίστροφο μη λειτουργικό, δύο πιστόλια αερίου, 15 μαχαίρια και ένα laptop.

Το σπίτι στο Βύρωνα είναι διώροφο, ιδιόκτητο και διαμένουν σε αυτό πατέρας και γιός μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι προσήχθησαν προκειμένου να εξεταστούν. Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκαν ότι είναι κυνηγοί.

ΠΗΓΗ: nooz

34

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρειος Πάγος για Τέμπη: Δεν υπάρχει σαφές αίτημα εκταφής για ταυτοποίηση σορών θυμάτων

Ελλάδα / Άρειος Πάγος για Τέμπη: Δεν υπάρχει σαφές αίτημα εκταφής για ταυτοποίηση σορών θυμάτων

O Κωνσταντίνος Τζαβέλλας, Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε διευκρινίσεις αναφορικά με την εξώδικη δήλωση που επιδόθηκε τη 16η Σεπτεμβρίου από τους γονείς θυμάτων των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
Τέμπη: 82 συγγενείς ζητούν από τον Άρειο Πάγο να ανοίξει ξανά ο φάκελος – Στους τρεις οι απεργοί πείνας

Ελλάδα / Τέμπη: 82 συγγενείς ζητούν από τον Άρειο Πάγο να ανοίξει ξανά ο φάκελος – Στους τρεις οι απεργοί πείνας

Η κινητοποίηση των συγγενών εντείνεται, καθώς δίπλα στον Πάνο Ρούτσι, που βρίσκεται στην όγδοη ημέρα απεργίας πείνας και δίψας, προστέθηκαν ακόμη δύο άτομα
LIFO NEWSROOM
Καιρός - Μαρουσάκης: «Ο εμποδιστής ΡΕΞ πιθανόν να φέρει την πρώτη αξιόλογη κακοκαιρία για το φθινόπωρο»

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: «Ο εμποδιστής Ρεξ πιθανόν να φέρει την πρώτη αξιόλογη κακοκαιρία για το φθινόπωρο»

Ο γνωστός μετεωρολόγος κάνει λόγο για μία ιδιαίτερα ασταθή τροπόσφαιρα, που μπορεί να παράξει ιδιαίτερα επικίνδυνο καιρό - Οι πρώτες ενδείξεις θέλουν να δεχόμαστε αυτή την επίδραση προς την Κυριακή
LIFO NEWSROOM