Επίθεση από τα ΜΑΤ καταγγέλλει η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας

Επίθεση από τα ΜΑΤ καταγγέλλει η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας Facebook Twitter
SOOC
0

Eπίθεση από άνδρες των ΜΑΤ, κατά τη διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο την Τετάρτη, καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν φωτορεπόρτερ.

Όπως καταγγέλλει η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, οι δημοσιογράφοι φώναζαν συνεχώς την ιδιότητά τους στους άνδρες των ΜΑΤ αλλά εκείνοι συνέχιζαν να τους χτυπούν με τις ασπίδες και τα γκλομπ.

Οι φωτορεπόρτερ χαρακτηρίζουν απαράδεκτο να καταγγέλλουν τέτοια περιστατικά και, παρ' όλα αυτά, η ηγεσία του υπουργείου να τους αγνοεί «συστηματικά».

Ολόκληρη η καταγγελία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας

Στο ίδιο έργο θεατές για πολλοστή φορά! Στην ίδια θέση και πάλι να καταγγέλλουμε τα αυτονόητα! Στην ίδια θέση και πάλι οι συνάδελφοί μας που βρίσκονται στον δρόμο για να καταγράψουν ειδησεογραφικά γεγονότα, να γίνονται θύματα επίθεσης από άνδρες των ΜΑΤ χωρίς διάκριση.

Σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Καποδιστρίου, φωτορεπόρτερ, δέχθηκαν επίθεση μαζί με τους συνδικαλιστές και ενώ δήλωναν φωνάζοντας συνεχώς την ιδιότητά τους , εκείνοι συνέχιζαν να τους χτυπούν με τις ασπίδες και τα γκλομπ.

Είναι απαράδεκτο να βρισκόμαστε κάθε φορά στο ίδιο σημείο, να καταγγέλλουμε και η ηγεσία του Υπουργείου να μας αγνοεί συστηματικά.

Επιτέλους οφείλει να πάρει θέση και να δώσει τις κατάλληλες εντολές, έτσι ώστε οι άνθρωποι του τύπου να μπορούν να κάνουν την δουλειά τους και όχι να γίνονται στόχος!

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: 34 φωτιές σε ένα 24ωρο

Ελλάδα / Φωτιές σήμερα: 34 εστίες - Ευχαριστεί πιλότους και πυροσβέστες ο Κικίλιας

Ευχαριστώ θερμά τους πιλότους μας και όλες τις δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας που κατάφεραν να αντιμετωπίσουν έγκαιρα και αποτελεσματικά τις δύσκολες πυρκαγιές που ξέσπασαν σήμερα, γράφει ο υπουργός
NEWSROOM