Επίσχεση εργασίας στο ΕΚΑΒ

Επίσχεση εργασίας στο ΕΚΑΒ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
1

Επίσχεση εργασίας πραγματοποιούν από σήμερα οι εργαζόμενοι στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), μετά την άκαρπη συνάντηση που είχαν με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, για την καταβολής των δεδουλευμένων τους.

 «Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια ανοχής στην καταβολή των δεδουλευμένων τους, όπως αμοιβές εκτός έδρας από τον Δεκέμβριο 2014 έως και σήμερα, εξαιρέσιμα, νυχτερινά και αργίες Δεκεμβρίου 2014 και από Σεπτέμβριο 2015 έως και Νοέμβριο 2015, υλοποιώντας και τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων εξουσιοδότησαν το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ για έναρξη επίσχεσης εργασίας από Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Ελλάδα / Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Μεγάλες ζημιές στην πόλη - Έπεσαν δέντρα, ξηλώθηκαν τέντες και πλαστικά διαχωριστικά καταστημάτων, αναποδογύρισαν κάδοι απορριμμάτων, τραπέζια και καρέκλες
THE LIFO TEAM