Επιδείνωση του καιρού: Βροχές, χιόνια και πτώση θερμοκρασίας μέχρι και 10 βαθμούς

Επιδείνωση του καιρού: Βροχές, χιόνια και πτώση θερμοκρασίας μέχρι και 10 βαθμούς Facebook Twitter
0

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο, Τρίτη με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και την κατακόρυφη πτώση θερμοκρασίας, ενώ αναμένονται και χιονοπτώσεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία της μετεωρολογικής υπηρεσίας meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, από την Τρίτη 21 έως και την Πέμπτη 23 Απριλίου ο καιρός θα διατηρηθεί βροχερός σε πολλές περιοχές της χώρας.

Την ίδια στιγμή, χιονοπτώσεις αναμένεται να εκδηλωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη θα παρουσιάσουν ενίσχυση με τις εντάσεις τους να φτάνουν και τα 8 μποφόρ.

Παράλληλα, η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο θα σημειώσει πτώση της τάξης των 10 βαθμών τουλάχιστον, όπως φαίνεται στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί και ο οποίος παρουσιάζει την εκτιμώμενη πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη 21 Απριλίου.

Επιδείνωση του καιρού: Βροχές, χιόνια και πτώση θερμοκρασίας μέχρι και 10 βαθμούς Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φθιώτιδα: Κακοποιητικά μηνύματα σε 14χρονη – Τι είπε στο δικαστήριο ο 61χρονος που καταδικάστηκε

Ελλάδα / Φθιώτιδα: Κακοποιητικά μηνύματα σε 14χρονη – Τι είπε στο δικαστήριο ο 61χρονος που καταδικάστηκε

Ο 61χρονος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι «παρερμήνευσε την ηλικία της μαθήτριας», καθώς –όπως ισχυρίστηκε– «έδειχνε μεγαλύτερη και είχε επαφές με ενήλικες στο διαδίκτυο»
LIFO NEWSROOM