Επέτειος Γρηγορόπουλου: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων - Τι αλλάζει στα δρομολόγια ΟΑΣΑ και Μετρό

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων - Τι αλλάζει στα δρομολόγια ΟΑΣΑ και Μετρό Facebook Twitter
eurokinissi
1

Σήμερα από νωρίς το μεσημέρι ξεκινούν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Στις 12 το μεσημέρι μαθητές και φοιτητές θα συγκεντρωθούν στα Προπύλαια, ενώ στις 6 το απόγευμα, στα Προπύλαια, είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση ομάδων αντιεξουσιαστών.

Σε συσκέψεις των επιτελών της ΕΛ.ΑΣ αποφασίστηκε το πλάνο που χρησιμοποιήθηκε στο Πολυτεχνείο. Συνολικά θα διατεθούν περισσότεροι από 3.000 αστυνομικοί με σκοπό οι δυο συγκεντρώσεις να μην καταλήξουν στα γνωστά επεισόδια στους δρόμους της Αθήνας και έξω από το Πολυτεχνείο.

Κλειστός θα είναι από τις 12.00 το μεσημέρι ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα λόγω των εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, Στις 16.00 θα κλεισει ο σταθμος του μετρό στο Πανεπιστήμιο.

Σε προσωρινές τροποποιήσεις των δρομολογίων λεωφορείων, τρόλεϊ και τραμ στο κέντρο της Αθήνας προχωρεί ο ΟΑΣΑ από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή, λόγω των κινητοποιήσεων για τη συμπλήρωση εννέα ετών από την δολοφονία Γρηγορόπουλου αλλά και των μέτρων για την επίσκεψη Ερντογάν.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προειδοποίηση ΕΟΔΥ για την ανησυχητική αύξηση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων στην Ελλάδα

Ελλάδα / Προειδοποίηση ΕΟΔΥ για την ανησυχητική αύξηση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων στην Ελλάδα

Τα περιστατικά γονόρροιας υπερτριπλασιάστηκαν σε σύγκριση με το 2020, οι διαγνώσεις πρώιμης σύφιλης διπλασιάστηκαν, ενώ η χλαμυδιακή λοίμωξη παρουσιάζει επίσης ανησυχητική αύξηση
LIFO NEWSROOM
Απεργία διαρκείας σήμερα για τα συνεργεία αυτοκινητών - Αντιδρούν στο ψηφιακό πελατολόγιο

Ελλάδα / Ψηφιακό Πελατολόγιο: Απεργία διαρκείας ξεκινούν από σήμερα τα συνεργεία αυτοκινήτων

Ο κλάδος αναφέρει πως δεν προβλέφθηκε καμία μεταβατική περίοδος ή επίσημη καθοδήγηση από τις αρμόδιες αρχές, ενώ το πλαίσιο σχετικά με το ποιες εργασίες πρέπει να καταγράφονται παραμένει «θολό και δυνητικά επικίνδυνο»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Είναι φοβερό πώς έχουμε αποδεχθεί τον παραλογισμό.Δεκέμβρη του 2008 δολοφονείται ένα παιδί από αστυνομικούς. Συλλαμβάνονται, δικάζονται και καταδικάζονται. Να είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει το παιδί, τα συλλυπητήριά μας στους γονείς του και μακάρι να αποζημιωθούν από το Δημόσιο και στα αστικά δικαστήρια.Προς τι η επετειακή πορεία;