Ένταση στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Γονείς και ΕΛΜΕ θέλουν συνάντηση με τον διευθυντή - Οδοφράγματα στο ΕΠΑΛ Ευόσμου

Ένταση στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Γονείς και ΕΛΜΕ θέλουν συνάντηση με τον διευθυντή - Οδοφράγματα στο ΕΠΑΛ Ευόσμου Facebook Twitter
Νέα ένταση στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης - Πηγή: YouTube / thesstoday.gr
0

Μέλη της Ομοσπονδίας Γονέων και εκπρόσωποι των ΕΛΜΕ ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικές μονάδες δεν άφησαν τους συνδικαλιστές να περάσουν στο σχολείο και δημιουργήθηκε ολιγόλεπτη ένταση η οποία και εκτονώθηκε. Στόχος τους ήταν να περάσουν από τον αστυνομικό κλοιό για να μπουν στο σχολείο και να πραγματοποιήσουν συνάντηση με τη διεύθυνση της σχολικής μονάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας, Θανάσης Κοκονάς, έχει ήδη συνομιλήσει με τον υποδιευθυντή του σχολείου για να αποδεχθεί το αίτημά τους να εισέλθουν εντός του κτιρίου.

«Το σχολείο ανοίγει για τους φασίστες αλλά όχι για την ομοσπονδία γονέων», τόνισε ο κ. Κοκονάς.

Νέο σκηνικό έντασης στο ΕΠΑΛ Ευόσμου

Στο μεταξύ, έκρυθμη είναι η κατάσταση και σήμερα έξω από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου καθώς μαθητές, ενδεχομένως και εξωσχολικοί, έχουν προχωρήσει σε αποκλεισμό του δρόμου μπροστά από το σχολείο, το οποίο τελεί υπό κατάληψη.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές έχουν στήσει οδοφράγματα με κάδους, ενώ αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τον δρόμο σε μεγάλη απόσταση από τους συγκεντρωμένους και δεν επιτρέπουν τη διέλευση οχημάτων.

Τα άτομα έβαλαν φωτιά σε κάδο, πέταξαν καπνογόνα, πέτρες και κροτίδες, ενώ κάποια στιγμή κινήθηκαν απειλητικά και κατά δημοσιογράφων.

Με πληροφορίες από voria.gr και thesstoday.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ