Ένταση στην Πολυτεχνειούπολη: Ποινική δίωξη για πλημμελήματα στους συλληφθέντες

Ένταση στην Πολυτεχνειούπολη: Ποινική δίωξη για πλημμελήματα στους συλληφθέντες Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Τρεις κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος απαγγέλθηκαν στους τέσσερις συλληφθέντες του ΕΜΠ στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου κατά την διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας σε κατάληψη του κτιρίου.

Η ποινική δίωξη σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων αφορά κατηγορίες για παράνομη βία από κοινού κατά συρροή, διακοπή λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας καθώς και για απείθεια που αφορά άρνηση δακτυλοσκόπησης. Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το αυτόφωρο. 

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί της διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής, της διεύθυνσης αστυνομίας Αθηνών, της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, της διεύθυνσης άμεσης δράσης, της υποδιεύθυνσης αποκατάστασης τάξης, καθώς και ομάδες της ΔΙΑΣ της ΔΡΑΣΗ και της ΟΠΚΕ.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες, οι αστυνομικές αρχές έχουν βρει κράνη, κοντάρια, αφίσες και πανό. Επί του παρόντος, οι έρευνες συνεχίζονται για την εξακρίβωση των στοιχείων των εμπλεκομένων. Την προανάκριση έχει αναλάβει η διεύθυνση ασφαλείας Αττικής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκε η ανακαίνιση της Φοιτητικής Εστίας Αθηνών

Ελλάδα / Ανακοινώθηκε η ανακαίνιση της Φοιτητικής Εστίας Αθηνών

To έργο συνολικού προϋπολογισμού 20 εκατ. ευρώ (πλέον ΦΠΑ) προβλέπει την αποκατάσταση των όψεων της εστίας και την ανακαίνιση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και των δωματίων, με ενσωμάτωση χώρων υγιεινής και πρόσβαση σε ΑΜΕΑ στους ορόφους των κοιτώνων.
LIFO NEWSROOM
Το κλειστό το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ, οι άρρωστοι φαρμακοποιοί και ο υπουργός «κλειδαράς»

Ελλάδα / Το κλειστό φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στην Αλεξάνδρας, οι άρρωστοι φαρμακοποιοί και ο υπουργός «κλειδαράς»

Αναγκαστήκαμε να φέρουμε κλειδαρά, συγκεντρώσαμε τις συνταγές των ασθενών και όσο περιμέναμε, προσφέραμε καφέδες στους πολίτες, είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM