Ένας νεκρός από σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο στη Λάρισα

Ένας νεκρός από σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο στη Λάρισα Facebook Twitter
0

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του, ο άτυχος άνδρας το όχημα του οποίου συγκρούστηκε σήμερα αργά το απόγευμα με αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα - Βόλος.

Η σύγκρουση, συνέβη σε αφύλακτη διάβαση στο ύψος Πλατυκάμπου, τη στιγμή που το Ι.Χ. επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την διάβαση, με συνέπεια να συγκρουστεί με το διερχόμενο τραίνο και στην συνεχεία να παρασυρθεί από αυτό.

Νεκρός, είναι ο οδηγός του Ι.Χ., ενώ δεν υπήρξε εκτροχιασμός της αμαξοστοιχίας, ούτε και τραυματίες μεταξύ των επιβατών.

Από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στο σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αποκάθαρσης της γραμμής προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία του σιδηροδρομικού δικτύου.

Πηγή: ΑΠΕ / ΜΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΗΣΙΑ ΛΙΣΤΑ

Ελλάδα / Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις 20 καλύτερες χώρες: Τα 2 μέρη που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα

Τα αποτελέσματα των Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2025, όπου ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις χώρες που ξεχώρισαν για την αυθεντικότητα, τον πολιτισμό, τη βιωσιμότητα και την αίσθηση σύνδεσης που προσφέρουν
THE LIFO TEAM
Εργατικά ατυχήματα: Θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Ρεπορτάζ / Εργατικά ατυχήματα: Θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Το τραγικό εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα επαναφέρει με ένταση τη συζήτηση για την ασφάλεια στους χώρους εργασίας. Ποιες είναι οι χρόνιες αδυναμίες πρόληψης και ελέγχου που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές και τι αναφέρει ανεξάρτητη έρευνα που καταγράφει τρομακτικό ρεκόρ θανάτων σε χώρους εργασίας το 2025.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ