Ένα σπίτι για τον Ρόκι: Ο σκύλος της δολοφονημένης Αγγελικής βρήκε καινούργια οικογένεια

Ένα σπίτι για τον Ρόκι: Ο σκύλος της δολοφονημένης Αγγελικής βρήκε καινούργια οικογένεια Facebook Twitter
0

Νέα οικογένεια βρήκε ο «Ρόκι», ο σκύλος της Αγγελικής Πέτρου που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα στην Κέρκυρα ανήμερα την Πρωτοχρονιά. Ένα νέο ζευγάρι υιοθέτησε χθες το γέρικο σκυλί. 

Ο παιδοκτόνος έθαψε την 28χρονη κοντά στο σπίτι τους και, δύο ημέρες αργότερα που εντοπίστηκε το πτώμα της, παραδέχθηκε το έγκλημα του στις αρχές. 

Η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση έκανε λόγο για «πρωτοφανές πάθος και μίσος», λέγοντας πως η Αγγελική έζησε «φριχτές στιγμές» καθώς προσπάθησε να αντισταθεί στα χτυπήματα για αρκετή ώρα και πάλεψε για τη ζωή της χωρίς να τα καταφέρει.

Τους έδειχνε τον λάκκο

Τις επόμενες ημέρες, ο Ρόκι επέστρεφε διαρκώς στο σημείο όπου είχε βρεθεί θαμμένη η αγαπημένη του Αγγελική και προσπαθούσε, μάταια, να μπει στο κλειστό σπίτι, αφού η 28χρονη ήταν νεκρή και ο πατέρας της προφυλακισμένος. 

Αρχικά το σκυλί φρόντισαν οι γείτονες και στη συνέχεια φιλοξενήθηκε σε ένα καταφύγιο ζώων ενώ, όπως έγινε χθες γνωστό μέσω Facebook, ο γέρικος Ρόκι βρήκε επιτέλους ένα καινούργιο σπίτι. 

«Ο σκύλος που μετά το φονικό έγινε διάσημος σε όλη την Ελλάδα υιοθετήθηκε σήμερα από ένα θαυμάσιο ζευγάρι και από εδώ και στο εξής θα απολαμβάνει την αγάπη και την φροντίδα ενός ζεστού σπιτικού. Τους ευχαριστούμε πολύ πολύ. Για να προλάβω κακόβουλα σχόλια, να τονίσω ότι η υιοθεσία έγινε με όλα τα νόμιμα μέσα και αφού το σπίτι είχε ελεγχθεί από πριν», σημειώνεται στην σχετική ανάρτηση με δύο φωτογραφίες του Ρόκι. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ