Εκτός κινδύνου το βρέφος που εντοπίστηκε αναίσθητο έπειτα από εισπνοή ναρκωτικών ουσιών

Εκτός κινδύνου το βρέφος που εντοπίστηκε αναίσθητο έπειτα από εισπνοή ναρκωτικών ουσιών Facebook Twitter
0

Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση υγείας του 13 μηνών βρέφους που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε σπίτι στην Αθήνα, το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το μωρό αποσωληνώθηκε και μεταφέρθηκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στη Β’ Παιδιατρική κλινική στο «Αγλαΐα Κυριακού».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το 13 μηνών κοριτσάκι φέρεται να είχε εισπνεύσει ναρκωτικές ουσίες, χρήση των οποίων είχε κάνει ο 27χρονος πατέρας του, το βράδυ της Παρασκευής (10/10).

Γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία ακούγοντας τη μητέρα που καλούσε σε βοήθεια στο υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Αχαρνών. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν το βρέφος χωρίς τις αισθήσεις του.

Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία», όπου οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωσή του. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΗΣΙΑ ΛΙΣΤΑ

Ελλάδα / Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις 20 καλύτερες χώρες: Τα 2 μέρη που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα

Τα αποτελέσματα των Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2025, όπου ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις χώρες που ξεχώρισαν για την αυθεντικότητα, τον πολιτισμό, τη βιωσιμότητα και την αίσθηση σύνδεσης που προσφέρουν
THE LIFO TEAM