Έκλεισε η λίμνη Βουλιαγμένης, για προληπτικούς λόγους- Εντοπίστηκε κρούσμα

Έκλεισε η λίμνη Βουλιαγμένης, για προληπτικούς λόγους- Εντοπίστηκε κρούσμα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Κλειστή θα παραμείνει για δύο ημέρες η λίμνη Βουλιαγμένης, για προληπτικούς λόγους, έπειτα από τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού.

Η λίμνη Βουλιαγμένης θα παραμείνει κλειστή σήμερα, Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ οι πύλες της θα ανοίξουν και πάλι για τους επισκέπτες την Τετάρτη (26 Αυγούστου), στις 08.00 το πρωί. Το διήμερο θα πραγματοποιηθεί εντατική απολύμανση των εγκαταστάσεων, λόγω του εντοπισμού ασυμπτωματικού κρούσματος σε συνεργαζόμενη εταιρεία, αλλά και εξαιτίας του αυξανόμενου αριθμού μολύνσεων που καταγράφονται στην Αττική.

«Η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και η υπεύθυνη στάση απέναντι στην πανδημία αποτελεί μοναδική προτεραιότητα για την εταιρεία διαχείρισης της Λίμνης Βουλιαγμένης. Για τον λόγο αυτό, από την πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας της, η εταιρεία πραγματοποιεί συνεχείς απολυμάνσεις των κοινόχρηστων χώρων (τουαλέτες, αποδυτήρια, ντους, ερμάρια φύλαξης, κουπαστές) αλλά και του συνόλου της επίπλωσης που χρησιμοποιούν οι επισκέπτες», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ακόμη, υπενθυμίζεται ότι έχει μειωθεί κατά 65% η δυναμικότητα της λίμνης Βουλιαγμένης, ενώ όλοι οι επισκέπτες είναι υποχρεωμένοι σε θερμομέτρηση και συμπλήρωση δελτίου εισόδου, προκειμένου να επικοινωνήσουν μαζί τους οι αρμόδιες αρχές σε περίπτωση ανάγκης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ